Baleczky Annamária egy idősek otthonában hunyt el 70 évesen, temetéséről azonban semmit nem tudnak a barátai. Elkísérték volna utolsó útjára, de még arról sem értesültek, hogy megtartották-e már a búcsúztatást. 

Baleczky Annamária 70 éves korában távozott az élők sorából hosszú betegség után, temetéséről azonban egyelőre semmit nem tudni. A barátai, akik szívesen elbúcsúztatták volna egykori kollégájukat arról sem értesültek, mikor volt a temetés, ha egyáltalán megtartották már.

Baleczky Annamáriát nem kísérhették el utolsó útjára barátaiForrás: Youtube

A Bors szerint maga Baleczky Annamária rendelkezett úgy, zárják ki rokonait az értesítési listából, teljesen el akart bújni a világ elől. Utolsó éveit romló egészségi állapota miatt egy idősek otthonában töltötte, halálának hírét pedig egykori kollégájával, Bay Évával közölték először. Természetesen ő is elkísérte volna utolsó útjára Annamáriát.

„Nagyon szerettem Annamarit, de tizenkét éve nem találkoztunk, így azon én is meglepődtem, hogy engem hívtak elsőként. De azon még jobban, hogy a temetéséről még így sem tudhatok semmit. Pedig talán már megvolt, ha hamvasztás, ha koporsós temetés mellett döntött a család, bármelyik megszervezhető ennyi idő alatt. Elkísértem volna Annamarit az utolsó útjára” – mondta Bay Éva. 

Rendszeresen látogattam, míg be nem került az otthonba, de végül azt sem tudtam, hol töltötte az utolsó éveit. Én is vele lettem volna, ha tudok az időpontról. De még az sem biztos, hogy eltemették már” – mondta Mohai Gábor.