70 éves korában elhunyt a legendás magyar tévébemondó, Baleczky Annamária

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
halál tévés Magyar Televízió gyász bemondó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
70 éves korában elhunyt a Magyar Televízió legendás bemondója, Baleczky Annamária.

Baleczky Annamáriát pénteken 70 éves korában érte a halál – számolt be róla a Blikk Rúzs. A Magyar Televízió legendás bemondója élete utolsó éveit egy budai idősek otthonában töltötte. A régi ismerősöket, barátokat az intézet értesítette a szomorú tragédiáról.

Pénteken telefonáltak az intézetből, hogy tudom-e a megmaradt rokonai elérhetőségét. Nagyon váratlanul ért a halálhíre. Mindenki másképpen dolgozta fel, amikor 1999-ben egy csapásra megszűnt a televíziókban közel 2000 bemondói státusz, mert már nem volt ránk szükség. Annamari sajnos nem volt hajlandó elfogadni az elkerülhetetlent, nem akart szembesülni a valósággal, sokáig betegállománnyal próbálta elkerülni a kirúgását. De azt hiszem, hogy később sem tudta ezt feldolgozni. És sajnos egyedül maradt a problémájával" – nyilatkozta egykori kolléganője, Bay Éva.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.