Nyomtalanul tűnt el egy 17 éves lány Bajáról

Forrás: Police.hu -
rendőrség eltűnt Baja autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Péntek óta nem találják a majsi tinédzsert, Erikát. Bajáról indult el busszal, és a legutolsó információ szerint egy idős pár autójába szállt be.

A 17 esztendős majsi Papp Erika pénteken indult el Bajáról, és Bátaszéken kellett volna átszállnia egy másik buszra, ehelyett azonban egy idős pár autójába ült be. Legutolsó üzenetét a testvérének küldte, miszerint a sárga, vélhetően Volkswagennel utazó páros épp benzinkutat keres. Azóta a lány eltűnt, a telefonja is ki van kapcsolva.

Sosem történt még olyan, hogy több napra eltűnik, vagy hogy nem lehet elérni telefonon. Ráadásul ez az üzenet, miszerint egy idős pár autójába ült, még rejtélyesebbé teszi az eltűnését, iszonyúan aggódunk érte. A rendőrök elvileg végigpásztázták az összes kút kamerafelvételét, de azt a bizonyos sárga autót, amit a nővérem emlegetett, sehol nem látták” – nyilatkozta a Blikknek Erika húga, Barbara.

Eltűntként keresik Papp Erikát Forrás: Police.hu
Veronai buszbaleset: a sofőr a hivatalos idézés ellenére nem jelent meg a tárgyalásonhttp://www.life.hu/news/20181106-veronai-buszbaleset-a-sofor-a-hivatalos-idezes-ellenere-nem-jelent-meg-a-targyalason.htmlA tavaly januárban történt veronai buszbaleset ügye még nem zárult le, zajlik a per, amelyen a sofőr nem jelent meg. News--Egy olyan varjú tartja lázban az internetet, ami valójában nem is madárhttp://www.life.hu/news/20181106-egy-olyan-varju-tartja-lazban-az-internetet-ami-valojaban-nem-is-madar.htmlMár több mint 60 ezren osztották meg azt a fotót, amelyen első ránézésre egy varjú látszik. Ám ha jobban megnézzük, rájövünk, hogy ez nem is egy madár, hanem... News--Idén még három szombati munkanap vár ránkhttp://www.life.hu/news/20181106-iden-meg-harom-szombati-munkanap-var-rank.htmlA hosszú hétvégék után érkeznek a szombati munkanapok: idén még három lesz belőlük. NewsThinkstockKarina Chikitova, a „szibériai Maugli” ma már 9 éves, balerinának készülhttp://www.life.hu/news/20181105-karina-chikitova-a-sziberiai-maugli-ma-mar-8-eves-balerinanak-keszul.htmlA fél világot megrendítette Karina Chikitova története, aki 2014-ben tűnt el a szibériai vadonban. Majdnem egy hétig nem találtak rá, a kutyájához bújva élte túl a nehéz napokat. A kislány decemberben lesz 9 éves, balerina szeretne lenni, nagyon tehetséges. News--A népi hiedelem szerint fagyos karácsonyunk lehethttp://www.life.hu/news/20181105-a-nepi-hiedelem-szerint-fagyos-karacsonyunk-lehet.html„Ha Mártonkor a lúd jégen áll, karácsonykor sárban botorkál” – tartja a népi hiedelem. Németh Lajos most elárulta, szinte biztos, hogy nem lesz fagy a héten, így lehetséges, hogy karácsonykor már igen kemény lesz a tél. NewsOrigoPéniszétől is megszabadulna a férfi, aki korábban az orrát és füleit is levágatta (18+)http://www.life.hu/news/20181103-peniszetol-is-megszabadulna-a-ferfi-aki-korabban-az-orrat-es-fuleit-is-levagatta.htmlTervei szerint hamarosan a péniszétől is megszabadul az a kolumbiai férfi, aki úgy szeretne élni, mint egy élő csontváz. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.