Veronai buszbaleset: a sofőr a hivatalos idézés ellenére nem jelent meg a tárgyaláson

veronai buszbaleset tárgyalás sofőr jogosítvány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tavaly januárban történt veronai buszbaleset ügye még nem zárult le, zajlik a per, amelyen a sofőr nem jelent meg.

A veronai buszbaleset múlt szerdai tárgyalásán nem jelent meg a sofőr, V. János, pedig az elhunyt gyermekek és felnőttek hozzátartozóiban sok kérdés maradt, amelyet szerettek volna feltenni a vezetőnek. Hiába kapott azonban szabályos idézést, nem ment el a perre. A Bors megpróbálta otthonában felkeresni V. Jánost, ám a férfi élettársa nyitott nekik ajtót, aki nem válaszolt a kérdéseikre.

A veronai buszbalesetnek összesen 17 halálos áldozata volt Forrás: AFP/Handout

A férfi a baleset után még azt vallotta, ő vezette a buszt, ám később már tagadta az állítását. A sofőr iratait lefoglalták az olasz hatóságok a baleset után, ám a felépülését követően visszakapta a jogosítványát, vagyis besétált az önkormányzathoz, és újat készíttetett magának. Nemrég azonban a hivatal visszakérte a dokumentumokat.

Mindkét gyermekét elvesztette a diákjait mentő tanár

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, egy hős tornatanár többször is visszament a buszba, hogy segítsen a gyerekeknek. Vígh Györgynek a saját gyermekeit viszont nem sikerült megmentenie. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Riasztást adott ki kedd reggelre az Országos Meteorológiai Szolgálat a köd miatthttp://www.life.hu/news/20181106-riasztast-adott-ki-kedd-reggelre-az-orszagos-meteorologiai-szolgalat-a-kod-miatt.htmlSűrű köddel indul a hajnal és a reggel, de később azért jó idő lesz ma is.News--Két lett férfi verekedett össze a Wizz Air London–Budapest járatánhttp://www.life.hu/news/20181105-ket-lett-ferfi-verekedett-ossze-a-wizz-air-londonbudapest-jaratan.htmlVéresre verte egymást két lett férfi a Wizz Air London–Budapest járatán. A stewardessek a kiképzésüknek megfelelően léptek közbe, a reptérről a két férfit a rendőrség vitte el. NewsElhunyt Bélik Jánosné, Magyarország legidősebb emberehttp://www.life.hu/news/20181105-elhunyt-belik-janosne-magyarorszag-legidosebb-embere.html111 évesen elhunyt Magyarország legidősebb embere, a Piliscsabán élő Bélik Jánosné, született Piláth Katalin. Az asszony még az Osztrák–Magyar Monarchiában látta meg a napvilágot 1907-ben. News--Húsevő kábítószer jelent meg Nagy-Britanniábanhttp://www.life.hu/news/20181105-husevo-kabitoszer-jelent-meg-nagy-britanniaban.htmlRémisztő dolgokat művel az ember testével a Krokodile nevű új kábítószer, amely már Nagy-Britanniában is megjelent. News--Jean Todt nyilatkozott Michael Schumacher állapotárólhttp://www.life.hu/news/20181103-jean-todt-nyilatkozott-michael-schumacher-forma1-vilagbajnok-allapotarol.htmlMichael Schumacher 2013 telén szenvedett síbalesetet. Az állapotáról és a kezelésekről eleinte a sajtó részletesen beszámolt, ám az utóbbi években tulajdonképpen egyetlen érdemi információ nem látott napvilágot róla. Most barátja, Jean Todt nyilatkozott a The Timesnak, de ettől sem lettünk okosabbak. News--Egy Facebook-bejegyzés miatt rúgták ki a gondnokothttp://www.life.hu/news/20181103-egy-facebook-bejegyzes-miatt-rugtak-ki-a-gondnokot.htmlFacebook-bejegyzésben becsmérelte a vezetőséget a gondnok: kirúgták az iskolából. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.