A legbátrabb páros: Pintér Tenya barátnője nincstelennek vallotta magát

Forrás: TV2 -
A legbátrabb páros pénz Pintér Tibor Rubos Frida
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tibor és barátnője már azelőtt megegyeztek a nyeremény felosztásában, hogy valóban győztek volna. Kiderült, hogy Fridának több pénzt adna Tenya, ugyanis a lány „nincstelen”.

Pintér Tibor és Rubos Frida vitték el A legbátrabb páros fődíját, vagyis a 10 millió forintot. A döntő reggelén azonban még ők is csak reménykedtek abban, hogy talán megnyerhetik a versenyt, arról azonban már beszéltek, hogyan osztoznának a pénzen.

Pintér Tibor és barátnője Forrás: TV2
ValóVilág 9: VV Ginu hisztisnek, balhésnak és jó nőnek tartja magát (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181107-valovilag-9-vv-ginu-hisztisnek-balhesnak-es-jo-nonek-tartja-magat.htmlVV Ginu őszinte bemutatkozó videójában sok mindent állít magáról: hisztisnek, balhésnak és nagyon jó nőnek tartja magát, de majd a villában kiderül, hogy igazat mondott-e. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: VV Krisztián máris ágyba vinné VV Cintit (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181107-valovilag-9-vv-krisztian-maris-agyba-vinni-vv-cintit-18.htmlVV Krisztiánt elbűvölte VV Cinti pucér teste, egyből rá is nyomult a lányra. Vajon mikor lesz ebből együttlét? TV + SztárokOrigoEmilio felesége, Tina plasztikai beavatkozásról egyeztetett a nászútonhttp://www.life.hu/sztarok/20181107-emilio-felesege-tina-plasztikai-beavatkozasrol-egyeztetett-a-naszuton.htmlNem éppen hétköznapi módon telt Tina és Emilio nászútja. A páros nemcsak a kis Vivit vitte magával a kikapcsolódásra, de Tina még egy orvosi konzultációt is beiktatott a kiruccanáson. TV + Sztárok--Pintér Tibor és Rubos Frida nyerte meg A legbátrabb párosthttp://www.life.hu/sztarok/20181107-pinter-tibor-es-rubos-frida-nyertek-meg-a-legbatrabb-parost.htmlA legbátrabb páros első szériájának nyertesei Pintér Tibor és Rubos Frida lettek. Schobert Norbit és Rékát győzték le. TV + SztárokOrigoKiderült, kik A legbátrabb páros második szériájának versenyzői: Berki és szerelme is a csapat tagjahttp://www.life.hu/sztarok/20181107-kiderult-kik-a-legbatrabb-paros-masodik-szeriajanak-versenyzoi-berki-es-szerelme-is-a-csapat-tagja.htmlÉpphogy véget ért A legbátrabb páros című műsor első szériája, máris indul a következő. A versenyzők között többen korábban a konkurens RTL Klubon voltak láthatók. TV + SztárokOrigoMellbimbót villantott Madonna lánya, Lourdes Leon: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181106-mellbimbot-villantott-madonna-lanya-lourdes-leon.htmlMadonna lánya, Lourdes ezúttal sem fogta vissza magát: mellbimbót villantott egy New York-i díjátadón. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.