Pintér Tibor és barátnője már azelőtt megegyeztek a nyeremény felosztásában, hogy valóban győztek volna. Kiderült, hogy Fridának több pénzt adna Tenya, ugyanis a lány „nincstelen”.

Pintér Tibor és Rubos Frida vitték el A legbátrabb páros fődíját, vagyis a 10 millió forintot. A döntő reggelén azonban még ők is csak reménykedtek abban, hogy talán megnyerhetik a versenyt, arról azonban már beszéltek, hogyan osztoznának a pénzen.

Pintér Tibor és barátnőjeForrás: TV2

„7 millió az enyém, 3 a tiéd” – kezdte Pintér Tibor, de Frida nem értett egyet az elosztással, ám Tenya megindokolta, miért neki jár a nagyobb összeg. „Mert én vagyok a híres ember" – mondta, aztán persze elismerte, hogy igazságosan kell osztozniuk. „Sőt lehet, hogy talán még picit többet is adok neked” – mondta Tenya. Neked úgyis van pénzed, én vagyok nincstelen” – reagált erre Frida, a színész pedig kifejtette, miért is érdemel mégis inkább a barátnője több pénzt. „Ha valaki most megérdemelné ezt a lóvét ebben a játékban, akkor az te vagy. Mert neked most konkrétan semmid nincs rajtam kívül meg az én segítségemen kívül”– mondta Tenya.