Nem éppen hétköznapi módon telt Tina és Emilio nászútja. A páros nemcsak a kis Vivit vitte magával a kikapcsolódásra, de Tina még egy orvosi konzultációt is beiktatott a kiruccanáson.

Nemrég újította meg házassági fogadalmát Tina és Emilio, akik a frigyet követően úgy gondolták, nászútra is elmennek. A házasok kisebbik gyermeküket, Vivikét is magukkal vitték a kiruccanásra, amit egyáltalán nem bántak meg.

Emilio szerint ha már Tina alakíttat magán, az legyen látványosForrás: Spotlight Media

„Ez egy rendkívüli nászút, amit úgy terveztünk, hogy inkább egy családi kiruccanás lesz, mint romantikázás. Sajnos kis Tina nem tudott velünk jönni, de nagyon örülök, hogy Vivike itt van” – mondta Tina, aki egy kis kitérőt is tett a lazulás alatt. „Mivel egy orvosi központ is működik a szállodában, úgy gondoltam, elnézek egy plasztikai konzultációra. Itt nemcsak a mellműtét menetéről, a gyógyulási időről, de az implantátumok fajtáiról is bőséges információt kaptam. Nagyon tetszik, hogy itt lehetne velem az egész családom, hiszen amíg a műtőben lennék, a család a szállodában várakozhatna... de még mindig nem döntöttem el, mi és hogyan legyen” – mondta Tina, akinek férje bár már nem ellenzi a beavatkozást, nem is örül neki.

Rendhagyó nászúton volt Tina és EmilioForrás: Spotlight Media

„Tina nagyon szeretné ezt a műtétet, természetes, hogy elkísértem a konzultációra. Bár ő csak kis beavatkozást szeretne, én azon a véleményen vagyok, hogy ha már alakíttat magán, az legyen látványos. Ha egyszer rászánja magát a műtétre, nem szeretném, ha utána csalódna amiatt, hogy nagyobb implantátumot is berakathatott volna” – tette hozzá Emilio a Drága családom című műsorban.