Emilio felesége, Tina plasztikai beavatkozásról egyeztetett a nászúton

Forrás: Spotlight Media -
mell plasztikai beavatkozás Tina mellimplantátum nászút Emilio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem éppen hétköznapi módon telt Tina és Emilio nászútja. A páros nemcsak a kis Vivit vitte magával a kikapcsolódásra, de Tina még egy orvosi konzultációt is beiktatott a kiruccanáson.

Nemrég újította meg házassági fogadalmát Tina és Emilio, akik a frigyet követően úgy gondolták, nászútra is elmennek. A házasok kisebbik gyermeküket, Vivikét is magukkal vitték a kiruccanásra, amit egyáltalán nem bántak meg.

Emilio szerint ha már Tina alakíttat magán, az legyen látványos Forrás: Spotlight Media

„Ez egy rendkívüli nászút, amit úgy terveztünk, hogy inkább egy családi kiruccanás lesz, mint romantikázás. Sajnos kis Tina nem tudott velünk jönni, de nagyon örülök, hogy Vivike itt van” – mondta Tina, aki egy kis kitérőt is tett a lazulás alatt. „Mivel egy orvosi központ is működik a szállodában, úgy gondoltam, elnézek egy plasztikai konzultációra. Itt nemcsak a mellműtét menetéről, a gyógyulási időről, de az implantátumok fajtáiról is bőséges információt kaptam. Nagyon tetszik, hogy itt lehetne velem az egész családom, hiszen amíg a műtőben lennék, a család a szállodában várakozhatna... de még mindig nem döntöttem el, mi és hogyan legyen” – mondta Tina, akinek férje bár már nem ellenzi a beavatkozást, nem is örül neki.

Rendhagyó nászúton volt Tina és Emilio Forrás: Spotlight Media

„Tina nagyon szeretné ezt a műtétet, természetes, hogy elkísértem a konzultációra. Bár ő csak kis beavatkozást szeretne, én azon a véleményen vagyok, hogy ha már alakíttat magán, az legyen látványos. Ha egyszer rászánja magát a műtétre, nem szeretném, ha utána csalódna amiatt, hogy nagyobb implantátumot is berakathatott volna” – tette hozzá Emilio a Drága családom című műsorban.

Közös projektbe fogott Tóth Andi és Szabó Ádám: karácsonyi albumot készítenek együtthttp://www.life.hu/sztarok/20181107-kozos-projektbe-fogott-toth-andi-es-szabo-adam-karacsonyi-albumot-keszitenek-egyutt.htmlTóth Andi és Szabó Ádám óriási bejelentést tettek az Instagram-oldalukon: ennek biztosan nagyon fognak örülni a rajongók. TV + SztárokOrigoVisszaélnek Liptai Claudia nevével: fogyasztószert reklámoznak az arcávalhttp://www.life.hu/sztarok/20181107-visszaelnek-liptai-claudia-nevevel-fogyasztoszert-reklamoznak-az-arcaval.htmlA műsorvezető tudta és engedélye nélkül használja egy fogyasztószer Liptai Claudia nevét és arcát termékük reklámozására. TV + SztárokOrigoPintér Tibor és Rubos Frida nyerte meg A legbátrabb párosthttp://www.life.hu/sztarok/20181107-pinter-tibor-es-rubos-frida-nyertek-meg-a-legbatrabb-parost.htmlA legbátrabb páros első szériájának nyertesei Pintér Tibor és Rubos Frida lettek. Schobert Norbit és Rékát győzték le. TV + SztárokOrigoKiderült, kik A legbátrabb páros második szériájának versenyzői: Berki és szerelme is a csapat tagjahttp://www.life.hu/sztarok/20181107-kiderult-kik-a-legbatrabb-paros-masodik-szeriajanak-versenyzoi-berki-es-szerelme-is-a-csapat-tagja.htmlÉpphogy véget ért A legbátrabb páros című műsor első szériája, máris indul a következő. A versenyzők között többen korábban a konkurens RTL Klubon voltak láthatók. TV + SztárokOrigoNovozánszki VV Fanni holttestét egy halottaskocsin vihették el, majd 1000 fokon hamvasztották – állítja egy rab a váci börtönbenhttp://www.life.hu/sztarok/20181107-vv-fanni-holttestet-egy-halottaskocsin-vihettek-el-majd-ezer-fokon-hamvasztottak.htmlVV Fanni lassan egy évvel ezelőtt tűnt el. Először azt hitték, külföldre ment, mindent hátrahagyva, ám később kiderült: gyilkosság áldozata lett. A család kétségbeesetten szeretné megtalálni a lányukat, hogy végre békében eltemethessék, ám a testet úgy tűnik, hátborzongató körülmények között elhamvasztották. TV + Sztárok--Mellbimbót villantott Madonna lánya, Lourdes Leon: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181106-mellbimbot-villantott-madonna-lanya-lourdes-leon.htmlMadonna lánya, Lourdes ezúttal sem fogta vissza magát: mellbimbót villantott egy New York-i díjátadón. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.