A közönség első soraiban esett egymásnak két rajongó a Neoton legutóbbi szigetszentmiklósi koncertjén. Végvári Ádám leállította a bulit, meg kellett várni, amíg szétszedik a verekedőket. 

Nem mindennapi eset történt a Neoton legutóbbi szigetszentmiklósi koncertjén. A közönség első soraiban két rajongó esett egymásnak. 

„Egy lány őrjöngeni kezdett, hogy az első sorba akar menni, ahol már a törzsrajongók álltak. Egyszer csak, mindenkin átgázolva előrerohant, megfogta az egyik törzsrajongó haját, és lerántotta a földre. Utána csak azt láttam, hogy hátulról egy férfi előrerohant, rájuk ugrott és megpróbálta szétválasztani őket” – mondta a Borsnak egyik olvasójuk, K. Dávid. 

Végvári Ádámnak kellett leállítania a koncertetFotó: Szabó Gábor - Origo

A zenekar vezetője, Végvári Ádám döbbenten állt a történtek előtt. Mint mondta: koncertjeik családi programnak számítanak. „Soha nem volt a koncertjeinken semmilyen probléma, mondom ezt egy nagy sikerű, 50 éves jubileumi buli után. Ami viszont igaz, sok hölgyrajongó áll mindig elöl, majdhogynem bérelt helye van egy-két ilyen törzsrajongónknak. Úgy hallottam a végén, volt egy nő, akinek ez nem tetszett” – fogalmazott Végvári Ádám. 

Egy ideig várt, hogy abbamaradjon a hajtépés, ám végül belekiabált a mikrofonba, megmondta, hogy amíg ennek nincs vége, nem folytatják a koncertet.