Jogi úton akar az életkorán változtatni egy 69 éves férfi

életkor Hollandia Tinder kor társkeresés munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fiatal Istennek titulálta magát az a 69 éves férfi, aki jogi úton akar 20 évet lefaragni a korából. A döntéshozók 4 héten belül bírálják el a kérelmet, vagyis hogy a férfi lehet-e 69-ből 49 éves. A kérvény beadásának oka meglepő: szerinte fiatalabban nagyobb esélye van a Tinder nevű társkeresőn és a munkaerőpiacon is. 

69 évesen nehéz csajozni – vallja a holland Emile Ratelband motivációs tréner. Így kérvényt nyújtott be, hogy írják át a születési dátumát, szeretne ismét 49 éves lenni. A BBC cikke szerint a férfi úgy véli, hogy nagyobb esélye van a Tinderen, ha fiatalabb.

Egyébként orvosa nyilatkozatával támasztja alá, hogy olyan egészséges, akár egy 45 éves. De nem csak a társkeresés az, ami motiválja. Úgy érzi, ennyi idősen a munkaerőpiacon is hátrányos megkülönböztetésben részesül, 49 évesen sokkal jobb lehetőségek állnának előtte.

Az illetékes szervek 4 héten belül döntenek a kérvényről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.