Videoklip készül egy, Michael Schumacherről szóló dalból: a bevételt az alapítvány kapja

Forrás: DPA/AFP/usage worldwide, Verwendung weltweit/A_3762_Jens_Buettner -
videoklip Michael Schumacher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az öt éve súlyos síbalesetet szenvedett Michael Schumacherről 2014 elején dalt írt egy német énekes, Sascha Herchenbach, most pedig a Born to Fight (Harcra született) című szám videóklipje is elkészülhet Schumi 50. születésnapjára. A klipből származó bevételeket a Schumacher család alapítványának utalják majd át.

Különleges ajándék készül tehát, méghozzá közösségi támogatásból. Azaz a korábbi autóversenyző rajongói adják rá a pénzt. "Szeretnénk nyilvánosságra hozni egy videóklipet a jótékony célból készített dalunkhoz, amely különösen Michael Schumachernek és a családjának szól bátorításképpen" - idézi Herchenbachot - aki több művésztársával dolgozik az ötleten - a kölni Express nyomán a Ripost.

Forrás: DPA/AFP/usage worldwide, Verwendung weltweit/A_3762_Jens_Buettner

A klipből származó bevételeket a Schumacher család alapítványának utalják majd át. "Ez egy kedves támogatás a családunknak. Mindannyian tudjuk, hogy Michael egy harcos, és nem fogja föladni" - nyilatkozta Schumacher felesége, Corinna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.