Nagy-Britannia legfiatalabb lottómilliomosa, Jane Park fizetne a szerelemért

Forrás: Twitter/Jane Park -
pénz lottómilliomos szerelem Nagy-Briannia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legfiatalabb lottógyőztes, Jane Park rengeteg pénz tulajdonosa lett, de sajnos az igaz szerelmet nem találja. Ezért úgy döntött, hogy megpróbálja megvásárolni.

Jane Park évekkel ezelőtt nyerte meg a lottót, de hiába lehet gondtalan élete, sajnos nem teljes a boldogsága. Új melleket és új feneket vásárolt magának, de a szerelmet nem találja. A 23 éves brit nő randizott már valóságshow-sztárral és az egyik X Factor versenyzővel is, de kapcsolatai zátonyra futottak.

Jane Park fizetne a szerelemért Forrás: Twitter/Jane Park

Belefáradt a keresésbe, ezért úgy döntött, hogy megpróbálja a szerelmet is megvásárolni.
Elindított egy weboldalt, ahol jelentkezni lehet az „állásra”, vagyis a barátjának. Az a férfi, akit végül kiválaszt, évente 60 ezer fontot, körülbelül 22 millió forintot kap majd – írja a Mirror.

A héten ködös és napos idő váltakozik, fokozatos lehűlésselhttp://www.life.hu/news/20181112-idojaras-jovo-heten-kodos-es-napos-ido-valtakozik-fokozatos-lehulessel.htmlA héten folytatódik a ködös, napközben jellemzően napos, száraz idő. A hét elején helyenként még akár 20 fok is lehet, aztán fokozatos lehűlés várható. Vasárnap néhol napközben is csak 6 fokig melegszik az idő, és ekkor helyenként akár hózápor is lehet – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből. News--Elfogták a nőt, aki tűket szurkált több ausztrál boltban az eprekbehttp://www.life.hu/news/20181112-elfogtak-a-not-aki-tuket-szurkalt-egy-ausztral-boltban-az-eprekbe.htmlBíróság elé állítanak Ausztráliában egy ötvenéves nőt, miután a rendőrség hétfőn megvádolta azzal, hogy tűket szúrt a boltokban eladásra szánt eperbe: a "gyümölcsterrorizmusként" elhíresült esetek nagy riadalmat keltettek, és jelentős károkat okoztak az ausztrál gyümölcstermesztő ágazatnak.News--Jegygyűrűt talált párja fiókjában egy nő, durván megalázta magáthttp://www.life.hu/news/20181109-jegygyurut-talalt-parja-fiokjaban-egy-no-durvan-megalazta-magat.htmlPárja holmijai között jegygyűrűt talált egy fiatal nő, ám az ékszer nem nyerte el maradéktalanul a tetszését. Lefotózta, és feltöltötte egy Facebook-csoportba, ahol leírta, mennyire utálja a gyűrűt. News--Videoklip készül egy, Michael Schumacherről szóló dalból: a bevételt az alapítvány kapjahttp://www.life.hu/news/20181111-videoklip-keszul-egy-a-michael-scumacherrol-szolo-dalbol-a-bevetelt-az-alapitvany-kapja.htmlAz öt éve súlyos síbalesetet szenvedett Michael Schumacherről 2014 elején dalt írt egy német énekes, Sascha Herchenbach, most pedig a Born to Fight (Harcra született) című szám videóklipje is elkészülhet Schumi 50. születésnapjára. A klipből származó bevételeket a Schumacher család alapítványának utalják majd át. News--Eva Rezesova szabadulása után egy étteremben dolgozikhttp://www.life.hu/news/20181110-eva-rezesova-szabadulasa-utan-egy-etteremben-dolgozik.htmlEva Rezesova augusztusban szabadult a börtönből, és most kiderült, hogyan éli az életét azóta: egy étteremben dolgozik. News--9 csomagot nyitottak fel az olasz poggyászfosztogatók, elkapták őkethttp://www.life.hu/news/20181110-9-csomagot-nyitottak-fel-az-olasz-poggyaszfosztogatok-elkaptak-oket.htmlOlasz poggyászfosztogatókat buktattak le a magyar rendőrök – közölte a rendőrség szombaton az MTI-vel. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.