A héten ködös és napos idő váltakozik, fokozatos lehűléssel

lehülés időjárás köd ősz
A héten folytatódik a ködös, napközben jellemzően napos, száraz idő. A hét elején helyenként még akár 20 fok is lehet, aztán fokozatos lehűlés várható. Vasárnap néhol napközben is csak 6 fokig melegszik az idő, és ekkor helyenként akár hózápor is lehet – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

Hétfőn a köddel és rétegfelhővel borított területek nagysága fokozatosan csökken, de elsősorban északnyugaton tartósan borult részek is maradhatnak. Másutt fátyolfelhős idő várható többórás napsütéssel. Az Észak-Dunántúlon megélénkül, olykor megerősödik a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet általában 0 és plusz 8 fok között várható, de a Nyírségben néhol ennél hűvösebb is lehet. A nappali maximumok többnyire 15–20 fok között alakulnak, de a tartósan borult részeken ennél alacsonyabb értékek is lehetnek.

Kedden a köd feloszlása után változóan felhős idő várható néhány órás napsütéssel. Északon helyenként kialakulhat záporeső. A leghidegebb órákban általában mínusz 1 és plusz 8 fok között alakul a hőmérséklet, de a szelesebb dunántúli tájakon 9–11 fok is lehet. Napközben 13–20 fokig melegszik a levegő.

Szerdán napos idő valószínű. Néhol – legnagyobb eséllyel a Tisza vonalában az Alföld északi felén – előfordulhat kisebb záporeső. A legalacsonyabb hőmérséklet 2–9, a legmagasabb hőmérséklet 12–17 fok között valószínű.

Csütörtökön a ködfoltok megszűnése után többnyire napos idő lesz, csapadék nem várható. A leghidegebb órákban mínusz 2 és plusz 5, napközben 9–15 fok között alakul a hőmérséklet.
A párásság, köd megszűnését követően pénteken is napos lesz az idő, de helyenként csak lassan, a déli órákra tisztul ki az idő. Csapadék nem várható. A minimumhőmérséklet mínusz 3 és plusz 4, a maximumhőmérséklet 8–13 fok között valószínű.

Szombaton sem valószínű csapadék. A ködfoltok megszűnése után nagyrészt napos idő várható. A leghidegebb órákban mínusz 3 és plusz 3 fok között, napközben 8–13 fok között alakul a hőmérséklet.

Vasárnap
már helyenként zápor, hózápor is kialakulhat. A szél többfelé megerősödik, a Dunántúlon és az Észak-Alföldön viharossá fokozódik. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 2 és plusz 6, a legmagasabb hőmérséklet 6–11 fok között valószínű – olvasható az előrejelzésben.

ValóVilág 9: Cintike a szájával elégítette ki Kriszt (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181112-valovilag-9-cintike-a-szajaval-elegitette-ki-kriszt-18.htmlVV Cinti és VV Krisztián ismét egymás mellett kötöttek ki az ágyban.TV + SztárokOrigoEzt a táncoslányt szereti Fehérvári Gábor Alfréd - már három éve együtt vannakhttp://www.life.hu/sztarok/20181112-ezt-a-tancoslanyt-szereti-fehervari-gabor-alfred-mar-harom-eve-egyutt-vannak.htmlTáncoslányt szeret Fehérvári Gábor Alfréd, a Sztárban sztár jóképű énekese. A hír még 2016-ban röppent fel, hogy Freddie és Samai Dóra együtt vannak, ám azóta semmit sem lehetett hallani az énekes magánéletéről. Freddi nagyon zárkózott, holott imádják a nők.TV + SztárokOrigoValóVilág 9: Cintikének véget ért a játék http://www.life.hu/sztarok/20181111-valovilag9-cintikenek-veget-ert-a-jatek.htmlA szimpátiaszavazás eredményeképpen Cinti és Adri került veszélybe a ValóVilág első hete után. Azt, hogy ki menjen, Rolinak, az aktuális villamesternek kellett eldöntenie. TV + SztárokOrigoValóVilág: Így tünteti el a péniszét Greg, az élő Ken baba (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181111-valovilag9-igy-tunteti-el-a-peniszet-greg-az-elo-ken-baba.htmlAhogy többször írtunk is róla, exhibicionizmusban nincs hiány a ValóVilág-villában. Ezúttal Greg dobta le a ruháit, és megmutatta, hogyan festene szemből, ha nem lenne pénisze. Hiánypótló videó következik. TV + SztárokOrigoEltiltották az X-Faktor-győzelem után Szikora Róberttől Tóth Andithttp://www.life.hu/sztarok/20181111-eltiltottak-az-xfaktor-gyozelem-utan-szikora-robert-mentortol-toth-andit.htmlAmikor Tóth Andi megnyerte az X-Faktort, mentora, Szikora Róbert szerette volna egyengetni a karrierjét, de erre mégsem nyílt lehetősége. TV + SztárokOrigoGáspár Evelin Jennifer Lopezéhez hasonlító frizurát csináltatotthttp://www.life.hu/sztarok/20181109-gaspar-evelin-jennifer-lopezehez-hasonlito-frizurat-csinaltatottt.htmlJennifer Lopez egy igazi popikon, nem véletlen, hogy a világon nők milliói szeretnének hozzá hasonlítani. Így van ezzel Gáspár Evelin is, aki az övéhez hasonló frizurát csináltatott magának. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.