Szögeczki Ági párjával, dr. Csenterics Ferenccel vett részt A legbátrabb páros megmérettetéseiben. Az embert próbáló feladatok még most is kísértik, rémálmai vannak a forgatások óta.

A legbátrabb páros második évadában is megküzdenek egymással és önmagukkal a sztárpárok. Nehéz és félelmetes megmérettetéseket kell teljesíteniük, ha ők akarják megnyerni a fődíjat. Szögeczki Ági is igent mondott a felkérésre, így párjával – akit most először lehet képernyőn látni –, dr. Csenterics Ferenccel indultak neki a kalandnak, ami azóta is kísérti őket, de főleg Ágit. 

Szögeczki Ágit azóta is rémálmok gyötrikForrás: TV2

„Be kell vallanom, még most is nehéz arról beszélnem, amit ott átéltem. Félelmetes és ijesztő volt egy vizes feladat, amely többször visszatért azóta rémálom formájában is úgy, hogy csurom víz voltam és légszomjam lett”– mesélte a Blikknek Szögeczki Ági, aki azóta is nagyon fél attól, hogy vízbe zuhan, és nem tud kimenekülni. „Azóta, ha áthajtok kocsival egy hídon, előtte gyorsan átkötöm a biztonsági övemet mögém. Rettegek ugyanis attól, hogy majd nem tudok miatta kimászni az autóból, ha beesek a vízbe” – árulta el Ági.