A legbátrabb páros félelem Szögeczki Ági rémálom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szögeczki Ági párjával, dr. Csenterics Ferenccel vett részt A legbátrabb páros megmérettetéseiben. Az embert próbáló feladatok még most is kísértik, rémálmai vannak a forgatások óta.

A legbátrabb páros második évadában is megküzdenek egymással és önmagukkal a sztárpárok. Nehéz és félelmetes megmérettetéseket kell teljesíteniük, ha ők akarják megnyerni a fődíjat. Szögeczki Ági is igent mondott a felkérésre, így párjával – akit most először lehet képernyőn látni –, dr. Csenterics Ferenccel indultak neki a kalandnak, ami azóta is kísérti őket, de főleg Ágit.

Szögeczki Ágit azóta is rémálmok gyötrik Forrás: TV2
Nevelőotthonban nőtt fel az X-Faktor versenyzője, Balog Janóhttp://www.life.hu/sztarok/20181113-nevelootthonban-nott-fel-az-x-faktor-versenyzoje-balog-jano.htmlBalog János, az X-Faktor egyik versenyzője a Mentorházban vallott először arról, hogy szülők nélkül, nevelőotthonban nőtt fel. A 42 éves énekes könnyeket csalt ezzel és gyönyörűen előadott dalával Gáspár Laci szemébe, most elárulta, hogyan élte meg az intézetben töltött időszakot. TV + SztárokOrigoVárkonyi Andi szoros barátságot ápol Radics Gigivel és családjávalhttp://www.life.hu/sztarok/20181113-varkonyi-andi-szoros-baratsagot-apol-radics-gigivel-es-csaladjaval.htmlVárkonyi Andi a közelmúltban ünnepelte 44. szülétésnapját, 12 év után először Bochkor Gábor nélkül. Barátai és családja hatalmas meglepetéssel készültek neki. Radics Gigi és családja egy hatalmas limuzint is béreltek.TV + SztárokOrigoKoholák Alexa nála 25 évvel idősebb férje, Balázs mellett egy szőke nővel él együtthttp://www.life.hu/sztarok/20181113-koholak-alexa-ferje-mellett-egy-szoke-novel-el-egyutt.htmlKoholák Alexa néhány hónappal ezelőtt sokkolta rajongóit: férjhez ment egy 25 évvel idősebb spirituális vezetőhöz és ő maga is tanácsdóként munkálkodik. Most azonban egy újabb meghökkentő dolog került napvilágra: férje mellett egy nővel is osztozik otthonán a celeb.TV + SztárokOrigoLiptai Claudia élő adásban szólt be Tillánakhttp://www.life.hu/sztarok/20181112-liptai-claudia-elo-adasban-szolt-be-tillanak.htmlLiptai Claudia durván beszólt Tillának a Sztárban Sztár legutóbbi adásában. TV + SztárokOrigoMagyar sztárok, akiket megcsaltak: Vámos Erikától Kovács Patríciáighttp://www.life.hu/sztarok/20181112-magyar-sztarok-akiket-megcsaltak-vamos-erikatol-es-kovacs-patriciaig.htmlA megcsalást mindig nehéz kezelni, de a sztárok helyzete még rosszabb, hiszen nekik a fájdalom mellett a nyilvánossággal is meg kell küzdeniük. Persze nem minden esetben derül ki egyből a félrelépés, sokan csak évekkel az eset után osztják meg a történetet, ám van, aki nem ilyen szerencsés: előfordult, hogyan a megcsalt fél is az újságokból értesült a dologról... TV + SztárokOrigoDurván kiakadt a Victoria's Secretre Tess Holliday plus size modellhttp://www.life.hu/sztarok/20181112-durvan-kiakadt-a-victorias-secretre-tess-holliday-plus-size-modell.html„Csókoljátok meg a kövér s*ggemet!" – üzente a Victoria's Secretnek Tess Holliday plus size modell. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.