Magyar sztárok, akiket megcsaltak: Vámos Erikától Kovács Patríciáig

Vámos Erika Gryllus Dorka Kovács Patrícia Bódi Margó Lola
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A megcsalást mindig nehéz kezelni, de a sztárok helyzete még rosszabb, hiszen nekik a fájdalom mellett a nyilvánossággal is meg kell küzdeniük. Persze nem minden esetben derül ki egyből a félrelépés, sokan csak évekkel az eset után osztják meg a történetet, ám van, aki nem ilyen szerencsés: előfordult, hogyan a megcsalt fél is az újságokból értesült a dologról...

Vámos Erika

Vámos Erika Forrás: Facebook/Erika Vámos

A TV2 sztárjának szerelmi élete meglehetősen viharosra sikeredett az elmúlt évben. Exével, Mátéval a nyilvánosság előtt folytattak komoly vitát, szakítottak is, hogy néhány hónapnyi különlét után újra összejöjjenek. Akkor hatalmas volt a boldogság, gyorsan megtörtént az eljegyzés is, de az esküvőre már nem került sor. Kiderült ugyanis, hogy Vámos Erikát megcsalta a szerelme, ezért ismét - és valószínűleg végleg - szakítottak.

Lola

Lola Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Az énekesnőnek nagyon sok rossz tapasztalata volt, a párkapcsolatai valahogy sosem úgy sikerültek, ahogy azokat eltervezte. Kiderült, hogy szinte mindegyik szerelme megcsalta őt. „Nagyon sok párom, akivel régebben voltam, akikkel azt gondoltam, hogy hű, de nagy a szerelem, megcsaltak" – vallotta be Lola, akinek mára már sikerült elengednie a rossz tapasztalatokat.

Kovács Patrícia

Kovács Patrícia Forrás: Viasat3

A színésznő és volt férje, Gusztos Péter nem a nyilvánosság előtt élték a magánéletüket, azt viszont közölték a rajongókkal, hogy tönkrement a házasságuk. Habár mindketten úgy vélik, közösen rontották el a kapcsolatukat, Gusztos Péter beismerte, hogy árulást először ő követett el, vagyis megcsalta Patríciát. „A hibákat együtt követtük el, de az ősbűnt, az első árulást azt bizony én" – mondta egy interjúban.

Bódi Margó

Bódi Guszti és Bódi Margó Forrás:Muzsika TV

Bódi Margót is megcsalta már férje, de a sztár szerint ez bocsánatos bűn. „Most tudok jobbat? Válljak el? A gyerekeimet húzgálják összevissza? Hétvégi gyerekek legyenek azért, mert ő megkívánt egy sütit?" – mondta Margó, aki azt is bevallotta, hányszor csalta meg őt Guszti. „Egyszer-egyszer volt régen" – mondta, bár férje végig tagadta, hogy valaha is történt volna ilyesmi.

Gryllus Dorka

Gryllus Dorka Forrás: Big Bang Media

Gryllus Dorkának az újságokból kellett értesülnie arról, hogy akkori férje, vagyis Geszti Péter megcsalta őt. A zenész Gregor Bernadettel bukott le, egy koncerten fotózták le kettejüket, amint épp csókolóznak. Az esetet akkor egyik fél sem kommentálta, de sajnos a helyzet ettől még eléggé egyértelmű volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.