Sokszor elragadtatják magukat Vastag Csaba rajongói, így történik ez a Csak show és más semmi stúdiójában is hétről hétre. Az egyik zsűritagnál, Liptai Claudiánál azonban most elszakadt a cérna: kitiltaná az énekes rajongóit a stúdióból.

Többször adódott már gondja a féktelen rajongókkal Vastag Csaba énekesnek. A Ripost cikke szerint akadt olyan is, aki kilyukasztotta a kerekét, de olyan is, aki hetekre letáborozott a háza előtt. 

A Csak show és más semmi stúdiójában is szép számmal képviseltetik magukat, ám nemcsak biztatják kedvencüket, hanem ezzel együtt a többieket is szidalmazzák. A lap szerint Liptai Claudiánál elszakadt a cérna, és az adásszünetben rendre utasította a kiabáló rajongókat.

Vastag Csaba rajongói botrányt okoztak a Csak show és más semmi stúdiójábanFotó: Polyák Attila - Origo

"Megkérek minden Vastag Csaba-rajongót, hogy fejezze be a mocskolódást. Ha nem tudnak normálisan szurkolni, csak úgy, hogy másokat meg szidnak, mindenkit kivezettetek a stúdióból. Hetek óta csak ezt hallom..." - idézi Liptai szavait a Ripost. Azt írják: a helyszínen megfagyott a levegő. 

Vastag Csaba elmondta, hogy igyekszik kordában tartani a rajongóit. "Az eset után természetesen a közönség nevében bocsánatot kértem Claudiától, és felhívtam az illetékesek figyelmét a kulturált szórakozásra. Szerintem olyan ez, mint amikor egy focicsapat néhány drukkere úgy szurkol, hogy közben a másik csapatot szidja" - mondta az énekes.