Durván egymásnak esett VV Zsuzsu és Era

vita balhé ValóVilág9 VV Era botrány VV Zsuzsu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alpári stílusban veszett össze a ValóVilágban Zsuzsu és Era.

A Valóvilág lakói úgy gondolták, egy kicsit megviccelik egymást: kisminkelték és egy péniszt rajzoltak az alvó VV Radics arcára. A poén jól sikerült, még az „áldozat" is jót nevetett rajta. Ezután azonban kitört a botrány a lányok között.

Az összeszólalkozás azzal kezdődött, hogy Era leszólta Zsuzsu ötletét, miszerint tegyenek Radics hasára egy fésűt. Ezután hatalmas, több percig tartó, értelmetlen szócsata vette kezdetét.

Csak néhány mondatot idéznénk belőle:

„Aki alpári k*rvaként viselkedik, az engem ne kussoltasson!”

„Anyád helyében szégyellném magamat.”

„Vegyél vissza az arcodból, hülyegyerek...”

„Hogy nézel ki, te zsíros hajú, ápolatlan ribanc...”

Makai Viktória futónő állítja, támadója bevallotta neki, hogy ölt már emberthttp://www.life.hu/sztarok/20181115-makai-viktoria-futono-allitja-tamadoja-bevallotta-neki-hogy-olt-mar-embert.htmlMakai Viktóriát az otthonától nem messze támadta meg egy férfi, aki a futónő bántalmazása közben elismerte, hogy vert már meg nőt és ölt már meg embert. H. István ügyvédje szerint azonban egyik állítás sem igaz. TV + SztárokOrigoX-Faktor: meggyilkolták az egyik versenyző, Szekér Gergő édesanyjáthttp://www.life.hu/sztarok/20181115-x-faktor-meggyilkoltak-az-egyik-versenyzo-szeker-gergo-edesanyjat.htmlSzekér Gergő, az X-Faktor versenyzője szülők nélkül nőtt fel. Édesapja külföldön kezdett új életet, édesanyját pedig brutálisan meggyilkolta egy férfi. Máig nem sikerült feldolgoznia a veszteséget, de már tud könnyek nélkül beszélni róla. TV + SztárokOrigoA legmeghökkentőbb mítoszok a sztárokról: hat lábujj és tehénnyelvhttp://www.life.hu/sztarok/20181114-a-legmeghokkentobb-mitoszok-a-sztarokrol-hat-labujj-es-tehennyelv.htmlA hírességek élete nyitott könyv, de sokszor előfordul, hogy kicsit kiszínezik a történetüket, hogy még izgalmasabb legyen. Rengeteg tévhit és pletyka terjeng a világsztárokról, amelyek időről időre új erőre kapnak, pedig sosem voltak igazak. Összeszedtük a legmeghökkentőbb tévhiteket a hírességekről. Íme. TV + SztárokOrigoMeztelenül fotózták Varga Viktóriát, Graziano Pellé magyar barátnőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20181114-meztelenul-fotoztak-varga-viktoriat-graziano-pelle-magyar-baratnojet.htmlMeglehetősen forró fotót tett közzé magáról Varga Viktória: a modellt meztelenül fotózták egy kádban. TV + SztárokOrigoVV Reni és VV Zsuzsu meglovagolta egymást: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181114-vv-reni-es-vv-zsu-meglovagolta-egymast.htmlA ValóVilág legutóbbi adásában VV Reni meglovagolta VV Zsuzsut. TV + SztárokOrigoKoholák Alexa elárulta, valójában miért él együtt a férjével és egy másik nővelhttp://www.life.hu/sztarok/20181114-koholak-alexa-elarulta-valojaban-miert-el-egyutt-ferjevel-es-egy-masik-novel.htmlNemrég írtunk róla, hogy Koholák Alexa és idősebb férje egy szőke nővel él együtt. Sokan találgatták, mi oka lehet ennek, és valójában milyen kapcsolat fűzi össze hármukat. A Csak show és más semmi sztárja most tiszta vizet öntött a pohárba. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.