Szekér Gergő, az X-Faktor versenyzője szülők nélkül nőtt fel. Édesapja külföldön kezdett új életet, édesanyját pedig brutálisan meggyilkolta egy férfi. Máig nem sikerült feldolgoznia a veszteséget, de már tud könnyek nélkül beszélni róla.

Szekér Gergő hangjával és kedvességével elvarázsolta az X-Faktor mentorait, akik nem is tudták, milyen szörnyű sorsa volt a 23 éves fiatalnak. Szülők nélkül nőtt fel, gyerek volt még, amikor meggyilkolták az édesanyját.

Szekér Gergő szülők nélkül nőtt felForrás: RTL Klub

„Kilencéves voltam, amikor elveszítettem az édesanyámat. Akkor már nem voltak együtt apukámmal. Anyu elhatározta, hogy mindenképpen szerelmes lesz, és dacból keresett magának egy másik férfit. Idővel azonban sajnos az a kapcsolat is megromlott, ám a férfi nem tudta elfogadni a szakítást. Úgy gondolta, ha anyukám nem lesz az övé, akkor másé se legyen, és 63 késszúrással megölte” – számolt be a szörnyű tragédiáról a Story magazinnak Gergő. Édesapja nem is mondta el neki, hogy pontosan mi történt. Úgy tudta, autóbalesetben hunyt el az édesanyja. Napokkal később azonban vett egy újságot, amelyből fény derült a borzalmakra. Máig nem dolgozta fel egészen anyja halálát.

„13-14 éves koromig apukám anyukája nevelt, utána kezdtem a saját lábamra állni. (...) Apukám külföldre költözött, így vele sem igazán szoros a kapcsolatom.

Nehéz dolog, de tény, tulajdonképpen apa és anya nélkül nőttem fel”– mondta Gergő, aki nemrég szembenézett anyja gyilkosával. „Nekem az jelent elégtételt, hogy újra láthattam őt. Sírva kért tőlem bocsánatot, de azt feleltem neki, hogy nem tudok mit kezdeni a bocsánatkérésével. Arra voltam kíváncsi, hogy hogy van, és hogy megérte-e... Nyilván a második volt számomra fontosabb. Az elsőre rögtön tudtam a választ, amikor ránéztem, hiszen a börtönélet láthatóan meggyötörte. A második kérdésemre nemmel felelt. Ebben az egy szóban minden benne volt. Nem is kívánok neki semmi rosszat, a lelkiismerete fogja folyamatosan büntetni a tettéért, nem én” – mondta Gergő.