A veronai buszbaleset sofőrje új ügyvédet fogadott

Forrás: Anadolu Agency/2017 Anadolu Agency/Handout / Polizia Di Stato -
veronai buszbaleset tárgyalás ügyvéd áldozat sofőr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyászoló családtagok csütörtök délután felkeresték a veronai buszbaleset sofőrjének házát. Hosszú ideig csengettek, kopogtattak, ám nem nyitott ajtót. A bujkáló sofőr új ügyvédet is fogadott. 

A Bors információi szerint a veronai buszbaleset sofőrje, V. János nem nyitott ajtót, amikor a gyászoló családtagok csütörtökön felkeresték a házában.

Október 31-én kezdődött a per, ám a lap úgy tudja, bár nem jelent meg a tárgyaláson, új ügyvédet fogadott, néhány nappal a tárgyalás előtt Veronába utazott. "Az ügyvédjének ugyanis személyesen adta a megbízást még október 29-én, az ügy első tárgyalása előtt két nappal. Hiába tartózkodott a közelben, a szabályos idézés ellenére sem jelent meg az ülésen" - mondta a lap informátora.

Új ügyvédet fogadott a veronai buszbaleset sofőrje Forrás: Anadolu Agency/2017 Anadolu Agency/Handout / Polizia Di Stato

Mint megtudták: V. János a kirendelt ügyvéddel nem volt elégedett, így az visszaadta a megbízást. A második ügyvédet már ő maga bízta meg. A Bors azt írja, hogy az informátor nem zárja ki, hogy tudatos lehet a bujkálás.

Szem nélküli vízi élőlényt találtak Argentínábanhttp://www.life.hu/news/20181117-szem-nelkuli-vizi-elolenyt-talaltak-argentinaban.htmlJulieata Garcia a San Roque-tónál Argentínában egy olyan élőlányt talált, amire sem ő, sem pedig az ott élő tapasztalt halászok nem találtak magyarázatot. News--Pártai Lucia szerint minden jel arra utal, hogy idén sem lesz fehér karácsonyhttp://www.life.hu/news/20181116-partai-lucia-szerint-minden-jel-arra-utal-hogy-iden-sem-lesz-feher-karacsony.htmlPártai Lucia szerint az elmúlt évekhez hasonlóan valószínűleg idén sem lesz fehér karácsonyunk. NewsThinkstockSzellemet rögzíthetett egy biztonsági kamera egy kanadai nő háza előtt: videóhttp://www.life.hu/news/20181116-szellemet-rogzithetett-egy-biztonsagi-kamera-egy-kanadai-no-haza-elott.htmlSzellemet rögzíthetett egy kamera egy kanadai nő otthona előtt. Az erről készült videó az internetre is felkerült. NewsOrigoSzőnyi Ferenc megnyerte a tízszeres ironmant, a Decaman USA-thttp://www.life.hu/news/20181116-szonyi-ferenc-megnyerte-a-tizszeres-ironmant-a-decaman-usat.htmlElőként futott be a célba Szőnyi Ferenc New Orleansban, a tízszeres ironmanen, a Decaman USA-n. Videón mutatták meg az emberfeletti teljesítményt ünneplő győzelmi pillanatokat. News--Almától részegedtek meg a mosómedvék: elcsípték őket a rendőrökhttp://www.life.hu/news/20181116-almatol-reszegedtek-meg-a-mosomedvek-elcsiptek-oket-a-rendorok-63.htmlAlmától megrészegült mosómedvék garázdálkodtak Virginiában. News--Időjárás: fagyos éjszakák következnekhttp://www.life.hu/news/20181116-idojaras-fagyos-ejszakak-kovetkeznek.htmlFázni fogunk hétvégén: jönnek a fagyos éjszakák és a hőmérséklet nappal sem lépi át a 10 fokot. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.