Balhé az X-Faktorban: Gáspár Laci és Puskás Peti élő adásban ment egymásnak

X-Faktor balhé Puskás Peti mentor Gáspár Laci tehetségkutató élő adás show RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Senki sem gondolta volna, hogy az X-Faktor élő adása máris hatalmas veszekedéssel kezdődik. Gáspár Laci és Puskás Peti a kamerák előtt veszett össze, és a színfalak mögött is folytatták a vitát.

A mentorok Szekér Gergő produkciója után vesztek össze, Laci ugyanis szóvá tette, hogy Peti nem megfelelően készítette fel a versenyzőjét.

„Ezt annyira elrontottátok. Nem volt megfelelő a hangnem, nem volt kidolgozva a dallam, más akkordok voltak zongorázva, mint énekelve. Sok helyen pedig hamis volt az ének. Lehet, hogy te nem hallottad, Petikém, de attól ez még így van” – véleményezte az előadást Gáspár Laci, mire Puskás tőle szokatlan módon felháborodva és kiabálva reagált.
„Komolyan, elegem van ebből. Laci, nem csak te vagy zenész itt, én is hallottam. Tényleg elegem van, kicsit sok ebből, hogy már másodszor mondod ezt. Én is zenész vagyok, hallom, hogy mi hamis és mi nem” – osztotta ki kollégáját Peti, ám Gáspár ezután sem foga vissza magát, azzal vádolta meg Puskást, hogy nem figyel eléggé a versenyzőire, és biztos, hogy nem hallja, ha rosszak.


A vita a reklámszünetben is folytatódott, Radics Gigi és ByeAlex próbálták őket kibékíteni, de csak az adás végére nyugodtak meg. Ám amikor a Blikk munkatársa megkérdezte őket, hogy mi volt ez, újra összekaptak. Gáspár Laci szerint ekkora vitájuk még nem volt, és ez is csak azért alakult így, mert Peti felkapta a vizet. Puskás szerint pedig amit Laci mondott, az nem kritika, vagy nem fogalmazta meg jól a mondandóját.

Az új szabályok szerint az első élő adásban három versenyző esik ki, így Balog Janó, Ölveti László és Urbanovics Vivien távozott az X-Faktorból.

A Mr. Gay Hungary nyertese Pusztai Olivér: interjúhttp://www.life.hu/sztarok/20181118-a-mr-gay-hungary-nyertese-pusztai-oliver.html10 év után ismét Mr. Gay Hungary versenyt szerveztek Magyarországon, amelynek nyertese, Pusztai Olivér Dél-Afrikában képviselheti hazánkat a világversenyen. A Life.hu villáminterjút készített a nyertessel és a harmadik helyezettel a motivációjukról és a terveikről. TV + SztárokOrigoA Life.hu olvasói Erát küldenék vissza a ValóVilág-villába a párbajrólhttp://www.life.hu/sztarok/20181118-a-lifehu-olvasoi-erat-kuldenek-vissza-a-valovilagvillaba-a-parbajrol-vasarnap-este.htmlAmíg a ValóVilág hivatalos szavazásának állása szerint alig van különbség az Erára és Radicsra leadott voksok száma között, addig ti, a Life.hu olvasói (20.00-ig, ami persze az este folyamán még változhat) 80 százalékban a szőke lányt várjátok vissza. TV + SztárokOrigoX-Faktor: interjú az első kiesőkkel, Ölveti László, Ubranovics Vivien és Balog Janó nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20181118-xfaktor-interju-az-elso-kiesokkel-olveti-laszlo-ubranovics-vivien-es-balog-jano.htmlÖlveti László, Ubranovics Vivien és Balog Janó lettek az idei X-Faktor első kiesői, hiszen az első adásban rögtön négy versenyző távozott. Ez úgy jött ki matematikailag, hogy Krisztiánt is beleszámolták a műsor szerkesztői, aki néhány napja adta fel a versenyt. A búcsúzók az érzéseikről nyilatkoztak a Life.hu-nak a kiesésük után. TV + SztárokOrigoEzért lépett ki Fodor Zsóka, azaz Magdi anyus a Barátok köztbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20181118-ezert-lepett-ki-fodor-zsoka-azaz-magdi-anyus-a-baratok-kozt-sorozatbol.htmlA Barátok közt egykori sztárja, Fodor Zsóka közel tíz éve lépett ki a sorozatból. Most döntése okáról beszélt. TV + Sztárok--ValóVilág: Így csapott össze Radics és Era az élő adás előtthttp://www.life.hu/sztarok/20181118-valovilag-igy-csapott-ossze-radics-es-era.htmlSzópárbajban csapott össze Era és Radics szombaton. A "vetélkedés" két menetben zajlott, eldönthetetlen, hogy melyik volt a kínosabb, az azonban bizonyos, hogy Radics a ValóVilág történetének legirritálóbb játékosa. TV + Sztárok--ValóVilág: újra egymásra talált Radics és Vivi (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181118-valovilag9-ujra-egymasra-talalt-radics-es-vivi.htmlAhogy megírtuk, Vivien a beköltözésekor szinte azonnal ágyba bújt Radiccsal. Ez után elmérgesedett közöttük a helyzet, most azonban újra egymásra találtak. TV + SztárokOrigo




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.