Úgy volt, hogy Sas József betegsége miatt már nem lép színpadra, de mégis vállal egyetlen fellépést: a születésnapi előadást megtartja. 

Sas József néhány hete elcsukló hangon közölte a rajongóival, hogy sajnos az egészsége miatt le kell mondania az előadásait, így idén már biztos nem lép színpadra. A szervezéssel és próbákkal járó stressz miatt ugyanis nagyon felment a humorista vérnyomása, a sztrókot kockáztatta ezzel, ezért döntött úgy, hogy inkább pihen. Egyetlen előadást azonban mégis megtart majd: január 3-án, a születésnapi fellépését.

Sas József megtartja a születésnapi fellépésétForrás: MTI/Kollányi Péter

Szeretetáradatot kaptam a rajongóktól, amely minden gyógyszernél hatékonyabb. Már tudom a titkot: őszintén örülni kell mindennek, ami szép és jó. Kicsit jobban érzem magam, de van az a pillanat, amikor valami éltet, miközben tönkre is tesz. Nekem a színpad ez a szerelem, ami boldoggá tesz, de az előadással járó szervezés stresszt okoz, attól megy fel a vérnyomásom. Gondolkodom azon, hogy egy születésnapi előadást vállalok. A feleségem ingatja a fejét, pedig könnyen lehet, ez az egy előadás többet használ majd az egészségemnek, mint árt... Minden készen van, biztos, hogy a Fészek Klubban szervező nélkül is pillanatok alatt össze lehet hozni egy előadást. Mindenkit felhívok: hozzatok ruhát, próbálunk, és este megint felgördül a függöny” – mondta a Blikknek Sas József.