Drámai videóban jelentette be Sas József, hogy nem áll többet színpadra idén

Forrás: Wikipédia -
bejelentés betegség videó Sas József komikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sas József idén már biztosan nem lép fel, minden előadását lemondta erre az évre.

A Mikroszkóp Színpad egykori igazgatója januárban ünnepli nyolcvanadik születésnapját. Ennek alkalmából pedig nagyszabású előadással készült, amire lelkesen próbált. A Nekem Nyolcvanra szépen fogytak a jegyek is, 11 előadást hirdettek meg, azonban az összeset lemondták. A premier jövő vasárnap lett volna. Ennek oka pedig az, hogy Sas József az utóbbi időben nincs jól, betegeskedik. A Blikk úgy tudja, pénteken már annyira gyenge volt, hogy alig tudott kiszállni a kocsiból, mikor megérkezett a próbára.

Sas József nincs jól, idén már nem lép fel többet Forrás: Wikipédia


„Tízkor kezdtük a próbát, amikor Józsi megérkezett, azt mondta, annyira gyenge, hogy alig bírt kiszállni a taxiból. Már az előző próbákon is fáradékonynak látszott, méregette a vérnyomását, néha bizony magas volt. Veszélyes az ilyesmit semmibe venni egy sztrók miatt! Bár egy művésznek állítólag a legszebb, ha a színpadon éri a végzet, de Józsi ezzel még bőven ráér, elvégre csak nyolcvanéves!”
– mondta a lapnak Heller Tamás színész, aki szintán szerepelt volna Sas születénapi előadásában.

Ezután Sas eldöntötte, lemondja az előadásokat. A közösségi oldalán egy rövid ideig látható videóban tette meg a bejelentést. Elcsukló hangon közölte: hisz abban, hogy jövőre jobban lesz, és színpadra állhat az új műsorral, de idénre befejezte, nem lép már fel.

Sas József a lapnak nem akart bővebben beszélni az állapotáról, mindössze annyit erősített meg, hogy nincsen jól, és számára most első az egészség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.