Kelemen Anna férfiaknak és nőknek ad ismerkedési tippeket

párkapcsolat férfi Kelemen Anna udvarlás Randevú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Határozott véleménye van az udvarlásról Kelemen Annának. Tapasztalatait és tanácsait pedig a YouTube-csatornájának követőivel is kész megosztani. Elmondta, mik a leggyakoribb hibák a randizás során.

Számos témát érint udvarlással kapcsolatos videójában Kelemen Anna. Szót ejt a potencianövelők feleslegességéről, az udvariasságról, de arról is, hogy miért nem szabad magunkat megjátszani a randevúzás kezdeti szakaszában.

"Azt az elvet is érdemes átgondolni, hogy most komolyan azért veszünk be valamit, hogy olyasmit csináljon a testünk, amit nem akar? Ahelyett, hogy sportolnánk, egészséges vérkeringésünk lenne, egészséges gondolkodásunk lenne, beveszünk egy tablettát arra, hogy ,mondjuk, hapcizni tudjunk. Ez kábé olyan" - mondta el véleményét a potencianövelőkről Kelemen Anna.

A nyuszilány kitér arra is, hogy miért nem szabad chatelni a kedvesünkkel, miért jobb az, ha telefonon beszélünk. Úgy véli, így sokkal többet tudhatunk meg a másikról, míg a chat ezt nem adja meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.