Tűzvész pusztít november eleje óta Kaliforniában, a tragédiának pedig magyar áldozata is van. Mint kiderült, a fiatal lányt a Quimby zenekar frontembere, Kiss Tibor is ismerte. 

Ahogy megírtuk: magyar áldozata is van a november eleje óta tomboló kaliforniai tűzvésznek. A fiatal lány, Luca és családja háza leégett, a lány pedig nem tudta időben elhagyni az épületet. 

Kiderült, hogy az áldozatot a Quimby zenekar frontembere, Kiss Tibor is ismerte. A zenekar közösségi oldalán is megemlékezett róla. 

"Ritkán rendít meg ennyire mélyen tragédia. Elszomorít, felkavar és hosszan elgondolkodtat. Nem csak azért, mert pár hónapja még többek között Quimby dalokat játszottam a Pigniczky-Gerő család kertjében, majd ott aludtam a házukban hatodmagommal vendégként, hanem mert Réka a magyar kultúra önkéntes kaliforniai nagyköveteként közösséget tart össze, promótál, finanszíroz. Legyen szó filmről, színházról, zenéről vagy költészetről, egy szóval pusztán szeretetből életeben tartja a magyar kultúrát Amerikában" - írta Kiss Tibi a Quimby oldalára.