Manapság már az sem ritka, hogy valaki 50 éves kora körül szüli meg az első gyerekét, míg más sztárok akkorra már az unokájukat tologatják. Íme, azok a hírességek, akik még 50 éves koruk előtt nagyszülők lettek. Whoopi Goldberg például már 34 évesen nagymama lett, és 59 évesen dédnagymama.

Jim Carrey  

Jim CarreyForrás: AFP/Kevin Winter

Jim Carrey-nek sem kellett sokat várnia az unokázással, a ma már 56 éves színész 2010-ben, vagyis 8 évvel ezelőtt lett nagypapa. Lánya, Jane Carrey örvendeztette meg egy unokával, ő maga is fiatal volt, amikor szülővé vált: 23 évesen született meg a lánya, aki a Jackson Riley Santana nevet kapta.

Pierce Brosnan  

Pierce BrosnanForrás: AFP/Frederic J. Brown

Pierce Brosnan haja sem őszült még akkor, amikor nagypapa lett. A színész 1998-ban már az unokáját tarthatta a kezében, ekkor ő mindössze 44 éves volt. Lánya, Charlotte Brosnan örvendeztette meg őt egy lányunokával, aki az Isabella Sophie Smith nevet kapta.

Whoopi Goldberg  

Whoopi GoldbergForrás: AFP/2018 Getty Images/Jamie Mccarthy

Whoopi Goldberg tartja a csúcsot az itt felsorolt sztárok között, ő lett a leghamarabb nagyszülő ugyanis. 34 évesen lett nagymama, a lánya, Alex Martin szült neki unokát. Ugyanakkor dédszülő is nagyon hamar lett: 59 éves volt, amikor Amarah Dean 25 évesen egy kislánynak adott életet.

Cee Lo Green  

Cee Lo GreenForrás: AFP/2014 Getty Images/David Buchan

Az énekes csak egy évvel maradt el Whoopi Goldberg mögött, ő ugyanis 35 évesen lett nagypapa. Ugyan Cee Lo Greent nem a vérszerinti gyermeke ajándékozta meg unokával, de ettől még biztosan határtalanul boldog volt a kisfiútól, akit 2010-ben szült mostohalánya, Sierra.

Priscilla Presley  

Priscilla PresleyForrás: Getty Images/Noel Vasquez

A most 74 éves Priscilla Presley már 30 éve nagymama, ugyanis 44 éves volt, amikor amikor megszületett az első unokája. Elvis Presley-vel közös lánya, Lisa Marie tette őt nagymamává 1989-ben, egy kislánynak adott életet, aki a Riley nevet kapta.