Sztárok, akik 50 éves koruk előtt lettek nagyszülők: Jim Carrey-től Whoopi Goldbergig

Pierce Brosnan Whoopi Goldberg Cee Lo Green Jim Carrey sztárok Priscilla Presley nagyszülők
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Manapság már az sem ritka, hogy valaki 50 éves kora körül szüli meg az első gyerekét, míg más sztárok akkorra már az unokájukat tologatják. Íme, azok a hírességek, akik még 50 éves koruk előtt nagyszülők lettek. Whoopi Goldberg például már 34 évesen nagymama lett, és 59 évesen dédnagymama.

Jim Carrey

Jim Carrey Forrás: AFP/Kevin Winter

Jim Carrey-nek sem kellett sokat várnia az unokázással, a ma már 56 éves színész 2010-ben, vagyis 8 évvel ezelőtt lett nagypapa. Lánya, Jane Carrey örvendeztette meg egy unokával, ő maga is fiatal volt, amikor szülővé vált: 23 évesen született meg a lánya, aki a Jackson Riley Santana nevet kapta.

Pierce Brosnan

Pierce Brosnan Forrás: AFP/Frederic J. Brown

Pierce Brosnan haja sem őszült még akkor, amikor nagypapa lett. A színész 1998-ban már az unokáját tarthatta a kezében, ekkor ő mindössze 44 éves volt. Lánya, Charlotte Brosnan örvendeztette meg őt egy lányunokával, aki az Isabella Sophie Smith nevet kapta.

Whoopi Goldberg

Whoopi Goldberg Forrás: AFP/2018 Getty Images/Jamie Mccarthy

Whoopi Goldberg tartja a csúcsot az itt felsorolt sztárok között, ő lett a leghamarabb nagyszülő ugyanis. 34 évesen lett nagymama, a lánya, Alex Martin szült neki unokát. Ugyanakkor dédszülő is nagyon hamar lett: 59 éves volt, amikor Amarah Dean 25 évesen egy kislánynak adott életet.

Cee Lo Green

Cee Lo Green Forrás: AFP/2014 Getty Images/David Buchan

Az énekes csak egy évvel maradt el Whoopi Goldberg mögött, ő ugyanis 35 évesen lett nagypapa. Ugyan Cee Lo Greent nem a vérszerinti gyermeke ajándékozta meg unokával, de ettől még biztosan határtalanul boldog volt a kisfiútól, akit 2010-ben szült mostohalánya, Sierra.

Priscilla Presley

Priscilla Presley Forrás: Getty Images/Noel Vasquez

A most 74 éves Priscilla Presley már 30 éve nagymama, ugyanis 44 éves volt, amikor amikor megszületett az első unokája. Elvis Presley-vel közös lánya, Lisa Marie tette őt nagymamává 1989-ben, egy kislánynak adott életet, aki a Riley nevet kapta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.