Fenyő Miklós sikertörténete több mint 50 éve kezdődött, és ugyan már túl van a hetvenen, még mindig elképesztően energikus a színpadon. Töretlen sikerei ellenére volt, hogy megfordult a fejében, feladja a karrierjét.

Fenyő Miklós töretlen sikere már több mint 50 éve tart. Imádja a közönség, szinte minden korosztályban akad rajongója. Jelenleg a decemberi nagykoncertjére készül, ami miatt nagy benne az izgalom, pedig nem ez lesz az első fellépése.

Fenyő Miklós majdnem feladta a karrierjétFotó: Hajdú D. András [origo]

„Több mint 20 éve csinálom, így minden évben kell bele egy pici újdonságot csempészni, ami persze nem kis feladat. De ilyenkor ott, a helyszínen már érzem, hogy minden jó lesz. És amikor elkezdődik a koncert, ott az a közös kis játék a közönséggel. Ez olyan, mint egy szexuális játék: adunk-kapunk, és ez kölcsönös...” – mondta a Sláger TV híradójában. 

„Boldog vagyok, hogy szinte az egész életemet a színpadon tölthetem, mégis volt olyan pillanat a karrierem során, amikor úgy gondoltam, kiszállok. Sőt konkrétan meg is történt, hogy megpróbáltam más irányba tapogatózni. De az ilyen pillanatokban végül mindig jött valami; egy új ötlet, vagy egy új felkérést kaptam, és akkor úgy éreztem, nekem ez az út rendeltetett” –
 árulta el Fenyő.