Fenyő Miklós majdnem feladta a karrierjét

zene karrier Fenyő Miklós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fenyő Miklós sikertörténete több mint 50 éve kezdődött, és ugyan már túl van a hetvenen, még mindig elképesztően energikus a színpadon. Töretlen sikerei ellenére volt, hogy megfordult a fejében, feladja a karrierjét.

Fenyő Miklós töretlen sikere már több mint 50 éve tart. Imádja a közönség, szinte minden korosztályban akad rajongója. Jelenleg a decemberi nagykoncertjére készül, ami miatt nagy benne az izgalom, pedig nem ez lesz az első fellépése.

Fenyő Miklós majdnem feladta a karrierjét Fotó: Hajdú D. András [origo]

„Több mint 20 éve csinálom, így minden évben kell bele egy pici újdonságot csempészni, ami persze nem kis feladat. De ilyenkor ott, a helyszínen már érzem, hogy minden jó lesz. És amikor elkezdődik a koncert, ott az a közös kis játék a közönséggel. Ez olyan, mint egy szexuális játék: adunk-kapunk, és ez kölcsönös...” – mondta a Sláger TV híradójában.

volt olyan pillanat a karrierem során, amikor úgy gondoltam, kiszállok.

Így mutatkoznak be a magyar celebek az Instagramon: találd ki, ki mihez érthttp://www.life.hu/sztarok/20181122-igy-mutatkoznak-be-a-magyar-celebek-az-instagramon-talald-ki-ki-mihez-ert.htmlSzerkesztőségünk tagjai átnézték a magyar hírességek bemutatkozó szövegeit Instagramon és összegyűjtötték a legérdekesebbeket. Gondoltad volna, hogy van közöttük fogtechnikus? És azt, hogy van, aki plasztikai szaktanácsadóként is dolgozik? Ha szeretnéd tesztelni tudásodat a hazai sztárokról, töltsd ki következő kvízünket! Nézzük, ki mit írt a közösségi oldalára magáról! TV + SztárokOrigoKoholák Alexandráék spirituális központjában mindenre nyújtanak megoldást: ennyibe kerül http://www.life.hu/sztarok/20181122-koholak-alexandraek-spiritualis-kozpontjaban-mindenre-nyujtanak-megoldast.htmlA spirituális központban az univerzum energiáinak segítségével gyógyítanak és oldják meg a különböző problémákat. Koholák Alexandráék mindenre nyújtanak megoldást, és ezért 5 ezer forintot kérnek. TV + Sztárok--Liptai Claudia a saját főnöke akar lenni: új karrierre vágyikhttp://www.life.hu/sztarok/20181122-liptai-claudia-a-sajat-fonoke-akar-lenni-uj-karrierre-vagyik.htmlLiptai Claudia évtizedek óta a televíziók képernyőjén szerepel és mint mondja, számára a színház és a tévé szerelem. Ám azt érzi, váltania kell. TV + SztárokOrigoÍme Baukó Éva randitippjeihttp://www.life.hu/sztarok/20181121-ime-bauko-eva-randitippjei.htmlA sikeres randizás és udvarlás titkaiba akarta beavatni a fiatalokat Baukó Éva, a BeleValó Világ műsorvezetője. Többször a kamerába ordította, hogy "Ne hazudj!", talán ez lehet a legfőbb szabály. TV + SztárokOrigoZámbó Jimmy fiai az X-Faktor miatt kaptak összehttp://www.life.hu/sztarok/20181121-zambo-jimmy-fiai-az-xfaktor-miatt-kaptak-ossze.htmlNem énekelhette el a Ricky and the Drunken Sailors az X-Faktorban Zámbó Jimmy egyik dalát a család engedélye híján. Pintér Tibor a Sztárban sztár című műsorban igen. Az elhunyt énekes két fia, Krisztián és Adrián a Facebookon kapott össze a téma kapcsán. TV + SztárokOrigoHamarosan férjhez mehet Beatrix hercegnőhttp://www.life.hu/sztarok/20181121-hamarosan-ferjhez-mehet-beatrix-hercegno.htmlKüszöbön áll az újabb hercegi esküvő: a hírek szerint hamarosan Beatrix hercegnő is férjhez megy. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.