Szabó Erika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghalt Szabó Erika édesapja. 

A Ripost úgy tudja, a férfi tragikus hirtelenséggel hunyt el, csupán 54 éves volt. Erika édesapja temetésének időpontját megosztotta a Facebookon, hogy az ismerősök és a barátok is el tudják kísérni Józsefet az utolsó útjára.

Forrás: RTL sajtóklub

Sebestyén Balázs beolvasott a vadászoknak: a nagyvisnyói szürke farkas kilövésén háborodott felhttp://www.life.hu/sztarok/20181123-sebestyen-balazs-beolvasott-a-vadaszoknak-a-nagyvisnyoi-szurke-farkas-kilovesen-haborodott-fel.htmlÉlő adásban háborodott fel Sebestyén Balázs, miután arról értesült, hogy egy vadász lőhette ki azt a fokozottan védett európai szürke farkast, amelynek tetemére Nagyvisnyó mellett találtak rá. Az csak olaj volt a tűzre, amikor műsorvezető társa, Rákóczi Feri elmndta, vadász végzett élettársa kutyájával is. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoValóVilág: leszbicsók Ginu-Zsuzsu és Era-Adri között (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181121-valovilag9-leszbicsok-ginuzsuzsu-es-eraadri-kozott.htmlGinu Zsuzsuval, Era pedig Adrival csókolózott a villában, miután kicsit felöntöttek a garatra. TV + SztárokOrigoA Life.hu olvasói Erát küldenék vissza a ValóVilág-villába a párbajrólhttp://www.life.hu/sztarok/20181118-a-lifehu-olvasoi-erat-kuldenek-vissza-a-valovilagvillaba-a-parbajrol-vasarnap-este.htmlAmíg a ValóVilág hivatalos szavazásának állása szerint alig van különbség az Erára és Radicsra leadott voksok száma között, addig ti, a Life.hu olvasói (20.00-ig, ami persze az este folyamán még változhat) 80 százalékban a szőke lányt várjátok vissza. TV + SztárokOrigoMegmutatta a macskáját (és vele együtt mellét is) Tóth Andihttp://www.life.hu/sztarok/20181118-megmutatta-macskajat-es-vele-egyutt-mellet-is-toth-andi-enekesno.htmlMegmutatta követőinek hatalmas macskáját Tóth Andi. És még valami mást is... TV + SztárokOrigoEzért lépett ki Fodor Zsóka, azaz Magdi anyus a Barátok köztbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20181118-ezert-lepett-ki-fodor-zsoka-azaz-magdi-anyus-a-baratok-kozt-sorozatbol.htmlA Barátok közt egykori sztárja, Fodor Zsóka közel tíz éve lépett ki a sorozatból. Most döntése okáról beszélt. TV + Sztárok--Szavazz: Radics vagy Era térjen vissza a ValóVilág-villába ma este!http://www.life.hu/sztarok/20181118-radics-vagy-era-terjen-vissza-a-valovilagvillaba-ma-este.htmlA párbajozók "munkásságától" és jellemrajzától most eltekintünk, de ha nézed az RTL 2 valóságshow-ját, tuti határozott véleményed van arról, hogy Erának vagy Radicsnak kellene-e visszatérnie a villába. Szavazz, te melyiküket látnád továbbra is szívesen játékban! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.