Sebestyén Balázs durván bírálta a vadászokat, miután kiderült, hogy a nagyvisnyói védett szürke farkast egy vadász lőhette ki. Keresetlen szavakkal illette őket, szerinte kevés kivétellel mind alkoholisták és kisebbségi komplexusosak. Hazánk híres vadászai, mint Bodrogi Gyula és Kemény Dénes reagáltak a műsorvezető durva szavaira.

Sebestyén Balázs teljesen kikelt magából a nagyvisnyói fokozottan védett szürke farkas kilövése után. Arról értesültek, hogy egy vadász végzett az állattal, a műsorvezető ezért keresetlen szavakkal illette a vadászokat.

Sebestyén Balázs nekiment a vadászoknakFotó: Szabó Gábor - Origo

Erőszakban hívő, kisebbségi komplexusos alkoholistának nevezte őket, azt azonban hozzátette, hogy természetesen van kivétel, de kevés. Hazánk híres vadászai válaszoltak a műsorvezetőnek.

Bodrogi Gyula felháborodott Balázs szavainForrás: Origo

„Sebestyén Balázsnak fogalma sincs a vadászatról. Ami elhangzott, az egy dilettáns ember buta véleménye. Lőjék le egymást a vadászok? Miközben a farkast meg a kutyát sajnálja?  Talán ha elolvasná Széchenyi vagy Kittenberger könyveit, megváltozna a véleménye" – mondta Bodrogi Gyula. Kemény Dénes nem vette magára Balázs szavait.

Kemény Dénes szerint Balázs őt a kivételek között tartja számonFotó: Csudai Sándor - Origo

„Megtisztel Balázs azzal, hogy a kivételek közé sorol. Sajnos sok mindenben igaza van, de az arányok nem ilyen rosszak. A vadászok többsége etikusan jár el. Bátran sorolom magam a kivételek közé.  Aki ismer, tudja, a terepjárómban mindig több a takarmány, mint az elejtett vad" – mondta a Blikknek a magyar vízilabda-válogatott egykori szövetségi kapitánya.

Póka Egon szerint Balázs maradjon a Balázs Show szintjénForrás: copyright Laszlo Erhardt/Laszlo Erhardt

Ez egy semmiből jött híresség elfogult és tájékozatlan megnyilvánulása csupán. Balázs jobban tenné, ha maradna a Balázs Show meg a ValóVilág szintjén. Honnan veszi a bátorságot, hogy lerészegezze a vadászokat. Felháborító, kikérem magamnak!" – mondta Póka Egon, a Hobo Blues Band egyik alapítója.