X-Faktor: ByeAlexnek nem jött be Szekér Gergő produkciója

Forrás: RTL Klub -
Szekér Gergő ByeAlex Radics Gigi X-Faktor 2018
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alex kifejezetten nem szerette Gergő produkcióját, viszont azt is érezte, hogy végre átjött: Gergő jó fej. 

Gigi viszont egyáltalán nem érezte lazának a versenyzőt a színpadon. Gáspár Laci pedig zavartan kereste a szavakat. A teljes értékelést az alábbi videóban megnézheted:

ValóVilág: hatalmas balhéba fulladt a vita VV Reni és VV Csoki közötthttp://www.life.hu/sztarok/20181125-valovilag9-hatalmas-balheba-fulladt-a-vita-reni-es-csoki-kozott.htmlKiderült, Reni már nem is Ginura, hanem Erára féltékeny a ValóVilág-villában. Elég volt a legkisebb „gyanús jel”, máris nekiesett az első párbajgyőztesnek. TV + SztárokOrigoJósnő járt a ValóVilág villájában: Adri felhasználta a szuperképességéthttp://www.life.hu/sztarok/20181125-josno-jart-a-valovilag-villajaban.htmlAdri úgy döntött felhasználja a szuperképességét és igénybe veszi a jósnőt és annak tanácsait.TV + SztárokOrigoX-Faktor-kiesők: Szekér Gergő és a Ricky and the Drunken Sailorshttp://www.life.hu/sztarok/20181125-xfaktorkiesok-szeker-gergo-es-a-ricky-and-the-drunken-sailors.htmlSzekér Gergő és a Ricky and the Drunken Sailors számára véget ért az X-Faktor, így máris tudni lehet, ki a hat legjobb versenyző. TV + SztárokOrigoSzabó Erika gyászol: elvesztette édesapjáthttp://www.life.hu/sztarok/20181123-szabo-erika-szineszno-gyaszol-elvesztette-edesapjat.htmlMeghalt Szabó Erika édesapja. TV + Sztárok--A Life.hu olvasói Erát küldenék vissza a ValóVilág-villába a párbajrólhttp://www.life.hu/sztarok/20181118-a-lifehu-olvasoi-erat-kuldenek-vissza-a-valovilagvillaba-a-parbajrol-vasarnap-este.htmlAmíg a ValóVilág hivatalos szavazásának állása szerint alig van különbség az Erára és Radicsra leadott voksok száma között, addig ti, a Life.hu olvasói (20.00-ig, ami persze az este folyamán még változhat) 80 százalékban a szőke lányt várjátok vissza. TV + SztárokOrigoMick Schumacher nagyon nehezen éli meg édesapja, Michael állapotáthttp://www.life.hu/sztarok/20181121-mick-schumacher-nagyon-nehezen-eli-meg-edesapja-michael-allapotat.htmlMichael Schumacher öt évvel ezelőtt szenvedett súlyos síbalesetet. Akkor tudni lehetett, hogy az állapota súlyos, azóta azonban nincsenek róla érdemi híradások, a külvilág pletykákból és kiszivárgott információkból "tájékozódik". TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.