Berki Krisztián és Mazsi olyan nagy titokban házasodtak össze, hogy még Natinak sem volt idejük szólni a menyegzőről...

Berki Krisztián és szerelme, Mazsi a legnagyobb titokban házasodtak össze, erre A legbátrabb páros című műsorban derült fény, de részleteket ott sem meséltek a menyegzőről. Azóta sem tudni, pontosan hogyan zajlott a lagzi, ezt szeretnék maguknak megtartani, az viszont érdekes, hogy Berki gyermekének édesanyja sem tudott a dologról, ahogy Berki lánya, Natika sem... Pamela nyilatkozott a furcsaságról.

Berki Krisztián annyira titokban házasodott, hogy még Nati sem volt ottForrás: Facebook/Berki Krisztián

„Gratulálok nekik, biztos szép volt minden, de én nem tudok erről semmit. Valószínűleg hatalmas bulit csaptak a rokonokkal, barátokkal, de bárhogy is történt, nem értem, miért nem lehetett ott Nati. De nyilván megörökítették az örömteli pillanatokat, úgyhogy a fotóalbumot gondolom, majd fellapozhatja Nati” – mondta a Borsnak Pamela, akit többszört megkért annak idején Krisztián.

Hódi Pamela nem érti, Nati miért nem kapott meghívástForrás: Instagram/Hódi Pamela

„Krisztián többször is megkért, hogy hordjunk aranygyűrűt, de megmondtam, addig nem, amíg nem vesz feleségül. Mindig is nagy álmom volt egy esküvő, és ahogy a nagyszüleim, karikagyűrűt hordjak majd, de a színjáték nem szerepelt a vágyaim között” – mesélte Pami, aki jó kapcsolatban van Krisztián választottjával. Szívből örülök, hogy Mazsi van Krisztián mellett. Jól bánik a gyerekemmel, a szabályaimat – hogy például a közösségi oldalát ne posztolja szét Natival – mára betartja, a nézeteltéréseinket elsimítottuk, és nekem ez a fontos” – mondta az anyuka, aki azt is elárulta, ő még nem tervez esküvőt, de ha lesz, akkor nem hagyja ki belőle a lányát.