Berki Krisztián és Mazsi tényleg összeházasodtak: elárulták a nagy titkot

házasság Mazsi Legbátrabb páros Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián és Mazsi A legbátrabb párosban vallották be: összeházasodtak.

A legbátrabb páros című műsorban Tilla megkérte a sztárjátékosokat és párjaikat, tegyék fel a kezüket, ha házasok. Mazsi Berkire nézett, aki bólintással nyugtázta, elárulhatják a titkot.

Berki Krisztián és Katona Renáta Mazsi Forrás: www.instagram.com/berkikrisztian

„Az értesülés igaz, valóban elvettem a páromat. A szerelmem már a kapcsolatunk elején mondta, hogy szeretné, ha még idén egybekelnénk, én pedig év elején egy műsorban ígéretet is tettem erre. Tartottam az adott szavamat, megnősültem. Vágytam arra, hogy Mazsi a feleségem legyen, aki a nagy ő számomra. Vagy ő, vagy senki” – erősítette meg a Blikknek Berki, aki hozzátette, az esküvőjük olyan volt, amilyennek Mazsi megámodta.

ValóVilág 9: ezt gondolja Baukó Éva a villaszexrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20181119-valovilag-9-ezt-gondolja-bauko-eva-a-villaszexrol.htmlA VV4 egykori sztárja, Baukó Éva vezeti a Való Világ 9 kísérőműsorát, a BeleValót. A műsorvezetőt arról kérdeztük, mi a véleménye arról, hogy a villában a pornót súroló szexeléssel harcolnak a címlapokért.TV + SztárokOrigoSztárba Sztár: így fogadta Hien, hogy kiesetthttp://www.life.hu/sztarok/20181119-sztarba-sztar-igy-fogadta-hien-hogy-kiesett.htmlHien esett ki a Sztárban Sztár legutóbbi fordulójából. Arról kérdeztük, az énekesnőt, hogyan viseli, hogy neki kell távoznia a műsorból, és hogy hogyan érezte magát Lovasi András bőrében.TV + SztárokOrigoValóVilág 9: Vivien és Reni teljesen kiborultak Radics kiesése miatthttp://www.life.hu/sztarok/20181119-valovilag-9-vivien-es-reni-teljesen-kiborultak-radics-kiesese-miatt.htmlA ValóVilág 9 első párbaját vasárnap tartották. A kiválasztott Radics lett, aki Erát hívta ki, ám sokak meglepetésére a fiatal pultoslány mehetett vissza. Radics egy embertől elbúcsúzhatott, ő Vivient választotta. TV + Sztárok--Puskás Peti barátnője, Eke Angéla ezzel magyarázta, hogy szenvedélyes csókot váltott Baronits Gáborralhttp://www.life.hu/sztarok/20181119-eke-angela-ezzel-magyarazta-hogy-szenvedelyes-csokot-valtott-baronits-gaborral.htmlElképesztően szenvedélyes csókot váltott a színpadon Eke Angéla és Baronits Gábor a Csak show és más semmi színpadán. Puskás Peti barátnője magyarázatot adott a jelenetre. TV + SztárokOrigoA ValóVilág 9 újabb kiesője Radics, hisztériáztak a villalakók: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181119-a-valovilag-9-ujabb-kiesoje-radics-hiszteriaztak-a-villalakok-video.htmlSzoros küzdelemben alul maradt VV Radics a vasárnap esti párbajban, így VV Era folytathatta a ValóVilág 9 játékát. Amikor a villalakók megtudták, hogy kit kaptak vissza, kitört a hisztéria. TV + SztárokOrigoX-Faktor: interjú az első kiesőkkel, Ölveti László, Ubranovics Vivien és Balog Janó nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20181118-xfaktor-interju-az-elso-kiesokkel-olveti-laszlo-ubranovics-vivien-es-balog-jano.htmlÖlveti László, Ubranovics Vivien és Balog Janó lettek az idei X-Faktor első kiesői, hiszen az első adásban rögtön négy versenyző távozott. Ez úgy jött ki matematikailag, hogy Krisztiánt is beleszámolták a műsor szerkesztői, aki néhány napja adta fel a versenyt. A búcsúzók az érzéseikről nyilatkoztak a Life.hu-nak a kiesésük után. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.