Rihanna bugyiban pózol legújabb fotóján, nagyon szexin mutat

fehérnemű szexi bugyi fogyás Rihanna énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokak kedvenc énekesnője Rihanna, akit nemcsak a hangjáért, hanem a szépségéért is imádnak. Most egy szál bugyiban pózol közösségi oldalán. 

Meglehetősen sokat mutat magából legújabb fotóján Rihanna. Az énekesnő hangját és alakját is sokan irigylik úgy is, hogy nemrégiben még súlyproblémákkal küzdött.

Néhány hónappal ezelőtt még nem biztos, hogy bevállalta volna a merész fotósorozatot. Most azonban mintha teljesen kicserélték volna, csodás testével vonaglik a fotós kamerája előtt.

Sarolta hercegnő megdöbbentően hasonlít Diana unokahúgára, Lady Kitty Spencerrehttp://www.life.hu/sztarok/20181126-sarolta-hercegno-megdobbentoen-hasonlit-diana-unokahugara-lady-kitty-spencerre.htmlKiderült, kire hasonlít leginkább Sarolta hercegnő: nem, nem II. Erzsébetre, hanem meglepő módon Diana hercegnő gyönyörű unokahúgára, Lady Kitty Spencerre. TV + Sztárok--Berki Krisztián esküvőjére még a lánya sem volt hivataloshttp://www.life.hu/sztarok/20181126-berki-krisztian-eskuvojere-meg-a-lanya-sem-volt-hivatalos.htmlBerki Krisztián és Mazsi olyan nagy titokban házasodtak össze, hogy még Natinak sem volt idejük szólni a menyegzőről... TV + SztárokOrigoKöllő Babett pornóst játszott a Valami Amerika 2-benhttp://www.life.hu/sztarok/20181126-kollo-babett-prornost-jatszott-a-valami-amerika-2-ben.htmlKöllő Babettet nem a színészi szerepei miatt ismerik az emberek, pedig rövid, ám emlékezetes alakítást nyújtott a Valami Amerika 2-ben. TV + Sztárok--Baukó Éva újra szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20181126-bauko-eva-ujra-szerelmes.htmlBaukó Éva újra szerelmes: új párjával közös fotót is posztolt. TV + SztárokOrigoHajmásy Péter elárulta, biztatnia kell feleségét, Weisz Fannit, hogy magabiztosabb legyenhttp://www.life.hu/sztarok/20181126-hajmasy-peter-elarulta-biztatnia-kell-feleseget-weisz-fannit-hogy-magabiztosabb-legyen.htmlHajmásy Péter elárulta, feleségének, Weisz Fanninak nagyon kevés az önbizalma. Épp ezért muszáj őt folyton bátorítani, támogatni. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: kitört a vízicsata a villábanhttp://www.life.hu/sztarok/20181126-valovilag-9-kitort-a-vizicsata-a-villaban.htmlA villában igazi csata zajlott: ételekkel és vízzel harcoltak egymás ellen a lakók. Nagyon eldurvult a harc. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.