Sztárban Sztár: Stohl András megbántotta Kasza Tibit élő adásban

alulharapás Sztárban sztár Stohl András Kasza Tibi megbántás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban Sztár színpadán Pintér Tibor Kasza Tibit utánozta, aki szintén ott ült a stúdióban, hogy végignézze a produkciót. Ezzel még nem is volt semmi baja, de Stohl Andrásnak véleménye kifejtésekor sikerült megbántania az énekest. A színész hiányolta a produkcióból Kasza alulharapását, aki viszont nem szívesen beszél erről.

Pintér Tibor Kasza Tibi bőrébe bújt a Sztárban Sztár színpadán, és ugyan ő esett ki, jól utánozta az énekest, de Stohl Andrástól olyan kritikát kapott, amit még Kasza Tibi is a szívére vett. A színész az énekes alsóharapását hiányolta a produkcióból.

Stohl András az alulharapást hiányolta Forrás: TV2
Kasza Tibi láthatóan nem érezte jól magát az értékelés közben Forrás: TV2

Kiderült, hogy

Pintér Tenya és az énekes megbeszélték, és direkt hagyták ki Tibi alulharapását,

bár Stohl András szerint a cél ebben a műsorban az, hogy az utánzott megjelenjen a színpadon, és Tibi így igazán Tibi. Kasza később az Instagramon fejtette ki az érzéseit ezzel kapcsolatban.


Stohl értékelését azt gondolom ti is el tudjátok helyezni magatokban egy ilyen mércével, hogy mennyire volt ízléses ezzel szórakozni.

Pintér Tibor távozott a Sztárban sztár vasárnapi adásából: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181126-pinter-tibor-tavozott-a-sztarban-sztar-vasarnapi-adasabol-video.htmlPintér Tibor a Crystal egyik dalát adta elő a vasárnapi Sztárban sztár műsorában, Kasza Tibit utánozva. Nem aratott osztatlan sikert... TV + SztárokOrigoKulcsár Edina esőben és tömegben bulizott kisfiával: követői komolyan bíráltákhttp://www.life.hu/sztarok/20181126-kulcsar-edina-esoben-es-tomegben-bulizott-kisfiaval-kovetoi-komolyan-biraltak.htmlKulcsár Edina kisfiával együtt bulizott a hétvégi Sting koncerten. Az eső és a farkasorító hideg sem tántorította el őket. A rajongók alaposan kioktatták őt is és egymást is. TV + SztárokOrigoKórházba került Liptai Claudia kisfia: nem vesz részt ma a Sztárban Sztárbanhttp://www.life.hu/sztarok/20181125--korhazba-kerult-liptai-claudia-kisfia-marci-nem-vesz-reszt-ma-a-sztarban-sztarban.htmlA Sztárban Sztár mai adásában a négy zsűritag helyett csak hárman vannak a stúdióban. TV + SztárokOrigoSúlyos baleset érte Survivor Alexandrát: elütötte egy autóhttp://www.life.hu/sztarok/20181125-sulyos-baleset-erte-survivor-alexandrat-elutotte-egy-auto.htmlElgázolták Survivor Alexandrát: ő maga számolt be róla a Facebook-oldalán. TV + SztárokOrigo X-Faktor: ByeAlexnek nem jött be Szekér Gergő produkciójahttp://www.life.hu/sztarok/20181125--xfaktor-byealexnek-nem-jott-be-szeker-gergo-produkcioja.htmlAlex kifejezetten nem szerette Gergő produkcióját, viszont azt is érezte, hogy végre átjött: Gergő jó fej. TV + SztárokOrigoVV Reni kiakadt, hogy igénytelennek neveztékhttp://www.life.hu/sztarok/20181125-vv-reni-kiakadt-hogy-igenytelennek-neveztek.htmlA villalakóknak társaikra vonatkozó kérdésekre kellett válaszolniuk a minap. Persze, ahogy várható volt, többen megsértődtek, de a legjobban Reni akadt ki... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.