A Sztárban Sztár színpadán Pintér Tibor Kasza Tibit utánozta, aki szintén ott ült a stúdióban, hogy végignézze a produkciót. Ezzel még nem is volt semmi baja, de Stohl Andrásnak véleménye kifejtésekor sikerült megbántania az énekest. A színész hiányolta a produkcióból Kasza alulharapását, aki viszont nem szívesen beszél erről.

Pintér Tibor Kasza Tibi bőrébe bújt a Sztárban Sztár színpadán, és ugyan ő esett ki, jól utánozta az énekest, de Stohl Andrástól olyan kritikát kapott, amit még Kasza Tibi is a szívére vett. A színész az énekes alsóharapását hiányolta a produkcióból.

Stohl András az alulharapást hiányoltaForrás: TV2

„Nem értem, ez gyávaság? Ha Kaszának van egy meglehetősen emblematikus arckifejezése, az, hogy alsóharapásos, ezt te nem akartad megcsinálni?”– kérdezte Stohl, miközben Kasza Tibi jellegzetes alsóharapását utánozta. „Ez bántó?” – tette fel még a kérdést. Kasza Tibi próbálta elmagyarázni, miért maradt ki ez a produkcióból, mondván, hogy a hangképzésben ez nem jelent semmit.

Kasza Tibi láthatóan nem érezte jól magát az értékelés közbenForrás: TV2

Kiderült, hogy Pintér Tenya és az énekes megbeszélték, és direkt hagyták ki Tibi alulharapását, bár Stohl András szerint a cél ebben a műsorban az, hogy az utánzott megjelenjen a színpadon, és Tibi így igazán Tibi. Kasza később az Instagramon fejtette ki az érzéseit ezzel kapcsolatban.


Stohl értékelését azt gondolom ti is el tudjátok helyezni magatokban egy ilyen mércével, hogy mennyire volt ízléses ezzel szórakozni. Nyilván bárkinek lehet találni az életében olyan dolgokat, amiről nem szívesen beszél egy ilyen tévéműsorban, és ezt mindenki tiszteletben tartja, nekem például ez az állkapocsproblémám egy ilyen, amiről nem szívesen beszélek, és nem is örültem volna, ha ezt kikarikírozzák. És tök jó arc volt a produkció, hogy ezt nem tette" - mondta Tibi