Veréb Tamás megmutatta tündéri nyusziját: fotó

Forrás: TV2 -
cukiság Veréb Tamás nyuszi Nyúl
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Veréb Tamás tündéri fotót osztott meg a nyuszijáról.

A Csak show és más semmi jóképű sztárja, Veréb Tamás és kedvese egy tündéri nyulat nevelnek otthonukban.

A színész a kis állatról most egy fotót is posztolt a közösségi oldalára, amelyhez csupán annyit írt: „Szerelmes vagyok ezekbe a tappancsokba”.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Szerelmes vagyok ezekbe a tappancsokba. ❤ #nofilter #rabbit #likeaprincess

Veréb Tamás (@thomas.vereb.music) által megosztott bejegyzés,

Baukó Éva újra szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20181126-bauko-eva-ujra-szerelmes.htmlBaukó Éva újra szerelmes: új párjával közös fotót is posztolt. TV + SztárokOrigoKöllő Babett pornóst játszott a Valami Amerika 2-benhttp://www.life.hu/sztarok/20181126-kollo-babett-prornost-jatszott-a-valami-amerika-2-ben.htmlKöllő Babettet nem a színészi szerepei miatt ismerik az emberek, pedig rövid, ám emlékezetes alakítást nyújtott a Valami Amerika 2-ben. TV + Sztárok--Hajmásy Péter elárulta, biztatnia kell feleségét, Weisz Fannit, hogy magabiztosabb legyenhttp://www.life.hu/sztarok/20181126-hajmasy-peter-elarulta-biztatnia-kell-feleseget-weisz-fannit-hogy-magabiztosabb-legyen.htmlHajmásy Péter elárulta, feleségének, Weisz Fanninak nagyon kevés az önbizalma. Épp ezért muszáj őt folyton bátorítani, támogatni. TV + SztárokOrigoHeidi Klum félmeztelenül napozott: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181126-heidi-klum-felmeztelenul-napozott.htmlHeidi Klum fotójával igyekszik napsütést és forróságot varázsolni mindenhová, és sikerül is neki, ugyanis félmeztelenül pózol a képén. TV + Sztárok--Így viseli a hirtelen jött népszerűséget az X-Faktor csapata, a Stolen Beathttp://www.life.hu/sztarok/20181126-igy-viseli-a-hirtelen-jott-nepszeruseget-az-x-faktor-csapata-stolen-beat.htmlHa a közösségi média eléréseket nézzük, az idei X-Faktor legnépszerűbb csapata kétségkívül a Stolen Beat. A 15 éves zenészekből álló duó énekese, Bence interjút adott a Life.hu-nak arról, hogyan élik meg ezt a hihetetlen népszerűséget és a tinik rajongását. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: Csokit választották ki a villalakókhttp://www.life.hu/sztarok/20181126-valovilag-9-csokit-valasztottak-ki-a-villalakok.htmlMegtörtént a ValóVilág 9 második kiválasztása, és a lakók egyértelmű döntést hoztak: őt választották. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.