H. Dezső, az olaszliszkai lincselő milliókkal szabadulhat a börtönből

H. Dénes kártérítés pénz börtön olaszliszkai gyilkosság Olaszliszka Olaszliszkai lincselés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az olaszliszkai tanárlincselés egyik elkövetője, H. Dezső akár milliókkal is szabadulhat a börtönből. Rossz tartási körülményekre hivatkozva ugyanis 5 millió forintot ítélt meg neki a bíróság. 

Akár már a jövő nyáron szabadulhat az olaszliszkai tanárlincselés egyik elkövetője, H. Dezső. Bár a férfit 17 év letöltendő börtönbüntetésre ítélték, jó magaviselete miatt valószínűleg nem kell 2023-ig a rácsok mögött maradnia - írja a Blikk.

Még 2006-ban történt, hogy a földrajz–biológia szakos tanár két kislányával utazott, amikor autójával elsodort egy 11 éves kislányt, H. Kittyt. A kislánynak nem esett komolyabb baja, ám a rokonai a tanárt a két lánya szeme láttára megölték.

A bíróság 8 embert ítélt el, hárman életfogytiglan tartó börtönbüntetést kaptak. Az Echo TV Razzia című műsorának információi szerint H. Dezsőnek rossz tartási körülményekre hivatkozva 5 millió forintot ítélt meg a bíróság.

A Borsnak azonban az áldozat, Szögi Lajos édesapja elmondta, hogy ők még semmit nem kaptak a 2010-ben nekik ítélt 46 milliós kártérítésből.

Autóból dobta ki 2 hónapos gyermekét családja rosszallása miatthttp://www.life.hu/news/20181127-autobol-dobta-ki-2-honapos-gyermeket-csaladja-rosszallasa-miatt.htmlNicole Joan Stasio visszaköltözött Balira a családjához, hogy szeptemberben ott hozza világra születendő gyermekét. A család nem nézte jó szemmel a házasságon kívül fogant csöppséget. Az anya mély depresszióba esett, majd kidobta a csesemőt egy taxi ablakán, később pedig magával is végezni akart. News--Laura Avila orrplasztikát szeretett volna, belehalt a műtétbehttp://www.life.hu/news/20181127-laura-avila-orrplasztikat-szeretett-volna-belehalt-a-mutetbe.htmlDallasból utazott Mexikóba Laura Avila, hogy túl nagynak vélt orrát megműttesse. Az operáció során azonban komplikációk léptek fel, a nőt napokig mesterséges kómában tartották, ám végül meghalt. Nővére és vőlegénye gyászolja. News--Friss fotó készült a Marsrólhttp://www.life.hu/news/20181127-friss-foto-keszult-a-marsrol.htmlFriss fotót küldött a NASA központjába az InSight nevű űrszonda a Marsról. News--Négy fehér bengáli tigris született a győri állatkertbenhttp://www.life.hu/news/20181127-negy-feher-bengali-tigris-szuletett-a-gyori-allatkertben.htmlBővült a győri állatkert népes családja, 4 fehér bengáli tigris született október 13-án. A kicsiket egyelőre nem láthatják a látogatók, de már a fotók nézegetése is megtölti a szíveket melegséggel. News--Havazik Kékestetőn: videóhttp://www.life.hu/news/20181127-havazik-kekesteton.htmlBeköszöntött a téli időjárás: a Kékesen szakad a hó. News--Női holttestet találtak a nyíregyházi késelő csomagtartójábanhttp://www.life.hu/news/20181127-noi-holttestet-talaltak-a-nyiregyhazi-keselo-csomagtartojaban.htmlA 42 éves mátészalkai K. Antalt múlt hétten tartóztatta le a rendőrség, miután egy késsel életveszélyesen megsebesített egy bolti eladót Nyíregyházán. A rendőrök a férfihez köthető autó csomagtartójában egy női holttestre bukkantak. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.