A hírnevük és a töménytelen mennyiségű pénzük elhitetik a hírességekkel, hogy nekik mindent lehet. Azt képzelik, a törvényen felül állnak, és ez a féktelen szabadságérzet nagyon rossz döntésekhez vezet. Azt hiszik, el tudják kerülni a felelősségre vonást, és más bánásmódban részesülnek, mint a hétköznapi emberek, ami egy darabig lehet, hogy igaz, de egyetlen szórakozóhely, város vagy szálloda sem viseli el hosszú távon a sztárok viselkedését. Íme, azok a hírességek, akiket kitiltottak már rossz magaviseletük miatt. 

Charlie Sheen – Plaza Hotel, New York

Charlie SheenForrás: AFP/Michael Buckner

Charlie Sheen soha többé nem élvezheti a Plaza Hotel kényelmét, örökre kitiltották őt az épületből egy drogos őrjöngése miatt. A Két pasi meg egy kicsi sztárja meztelenül, bedrogozva rongálta meg a szálloda berendezését. Az ügybe még a rendőrséget is be kellett vonni, a hotel igazgatója pedig úgy döntött, a jövőben nincs szükségük ilyen vendégre.


John Travolta – New York-i gyógyfürdő 

John TravoltaForrás: LARRY BUSACCA

A színész szexuális beállítottságáról évek óta pletykálnak, bár John Travolta ragaszkodik ahhoz, hogy a híresztelések hazugságok. Egy időre meg is szabadult ezektől a szóbeszédektől, ám akkor kiderült, hogy kitiltották egy New York-i gyógyfürdőből, méghozzá azért, mert illetlen megjegyzéseket és javaslatokat tett a férfi masszőröknek...


Lil Wayne – Az NBA összes meccse és eseménye

Lil WayneForrás: AFP

Lil Wayne nem szurkolhatott a kosárlabdaliga mérkőzésein az első sorban, sőt sehányadikban, de még az NBA-hoz köthető eseményeken sem vehetett részt. A kitiltásról ő maga számolt be a rajongóinak, és a Twitteren szidta az egész ligát, azt állítva, hogy az egyik csapat kérésére történt a tiltás. Úgy tűnik azonban, hogy már feloldották a rapper büntetését, mert többen is látták meccsen.


Blake Lively - Disneyland

Blake LivelyForrás: Getty Images/2017 Andrew Toth/Andrew Toth

A színésznőt a világ legboldogabb helyéről tiltották ki, vagyis Disneylandből. Blake Lively azért nem léphette át egy ideig a vidámpark küszöbét, mert rajtakapták, hogy alkoholt fogyaszt, ami szigorúan tilos. Szerencsére Disneyland megbocsátóbb, így nem örökre űzték ki a helyről, csak egyetlen évre. Szomorú is volna, ha Blake egy fiatalkori butasága miatt nem vihetné el a gyermekeit Disneylandbe.


Madonna – Mozi

MadonnaForrás: AFP/Ben Stansall

Azt hinnénk, nincs olyan hely a földön, ahol ne látnák szívesen Madonnát, pedig van. Az énekesnőt kitiltották az Alamo Drafthouse mozijaiból, méghozzá megbocsáthatatlan viselkedése miatt. A film alatt folyamatosan a telefonját nyomkodta, amikor pedig kedvesen megkérte őt a többi vendég, hogy hagyjon fel ezzel, kikelt magából. Durva szavak hangzottak el, aminek nyomán megkérték, hogy távozzon, és soha ne is térjen vissza.