Így él most az elsodort olaszliszkai lány

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság túlélő olaszliszkai gyilkosság vallomás Olaszliszka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felnőtt és családot alapított H. Kitti, az az olaszliszkai lány, akit gyermekként elsodort autóval egy tanár, akit aztán a rokonok megöltek.

Ahogyan arról már beszámoltunk, jó magaviselete miatt a jövő nyáron szabadulhat az olaszliszkai tanárlincselés egyik elkövetője, H. Dezső. A férfinak továbbá rossz tartási körülményekre hivatkozva 5 millió forintot ítélt meg a bíróság.

Mint ismeretes, 2006-ban Szögi Lajos földrajz-biológia szakos tanár két kislányával utazott át a településen, és autójával elsodort egy 11 éves kislányt, H. Kittit. A kislánynak nem esett komolyabb baja, ám a rokonai - köztük a testvére, H. Dezső - a tanárt a lányai szeme láttára megölték.

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock

A lány azóta felnőtt, családot alapított, és gyermekével, valamint párjával azóta el is költözött Olaszliszkáról. A Bors most utánajárt, hogyan emlékszik vissza a múltbéli eseményekre.

Természetesen nagyon sajnálom a történteket. Megváltoztatnám a múltat, ha lehetne. Az emberek nem éreztetik velem a hétköznapokban, hogy mit gondolhatnak rólam, de szeretném minél hamarabb elfeledni. Hazajárok a testvéreimhez Olaszliszkára, de ott aludni nem tudok. Az ablak ugyanis pont Szögi Lajos emlékművére néz."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.