Felnőtt és családot alapított H. Kitti, az az olaszliszkai lány, akit gyermekként elsodort autóval egy tanár, akit aztán a rokonok megöltek.

Ahogyan arról már beszámoltunk, jó magaviselete miatt a jövő nyáron szabadulhat az olaszliszkai tanárlincselés egyik elkövetője, H. Dezső. A férfinak továbbá rossz tartási körülményekre hivatkozva 5 millió forintot ítélt meg a bíróság.

Mint ismeretes, 2006-ban Szögi Lajos földrajz-biológia szakos tanár két kislányával utazott át a településen, és autójával elsodort egy 11 éves kislányt, H. Kittit. A kislánynak nem esett komolyabb baja, ám a rokonai - köztük a testvére, H. Dezső - a tanárt a lányai szeme láttára megölték.

A kép csak illusztrációForrás: Shutterstock

A lány azóta felnőtt, családot alapított, és gyermekével, valamint párjával azóta el is költözött Olaszliszkáról. A Bors most utánajárt, hogyan emlékszik vissza a múltbéli eseményekre.

Természetesen nagyon sajnálom a történteket. Megváltoztatnám a múltat, ha lehetne. Az emberek nem éreztetik velem a hétköznapokban, hogy mit gondolhatnak rólam, de szeretném minél hamarabb elfeledni. Hazajárok a testvéreimhez Olaszliszkára, de ott aludni nem tudok. Az ablak ugyanis pont Szögi Lajos emlékművére néz."