Úgy tűnik, Katie Holmes és Jamie Foxx készen állnak hivatalossá tenni a kapcsolatukat: állítólag tervezik a párizsi esküvőt.

Katie Holmes és Jamie Foxx már öt éve járnak, de a kapcsolatukról sokáig csak pletykák keringetek. A páros évekig titkolózott, de már nem bujkálnak a nyilvánosság elől. A legfrissebb hírek szerint ráadásul nemsokára abszolút hivatalossá teszik a kapcsolatukat, vagyis összeházasodnak.

Katie Holmes és Jamie Foxx összeházasodnakForrás: Getty Images for NARAS/2018 Lester Cohen/Kevin Mazur

A bennfentesek szerint Katie Holmes téli esküvőt szeretne a fények városában, vagyis Párizsban. Mivel a színésznő nagyon sokat várt arra, hogy végre boldog legyen, és hozzámehessen a szerelméhez, kétségtelen, hogy minden kívánsága teljesülni fog - írja a Mirror.

Tom Cruise megjegyzést tett Katie Holmes magánéletére
Közel 6 évig tartó házasság után, 2012 nyarán elvált Katie Holmes és Tom Cruise. Közös megegyezés alapján az a döntés született, hogy a kislányuk az anyukával marad. Cruise 8 millió dollárt, azaz 2,5 milliárd forintot hagyott a feleségére egy különleges feltétellel: 5 évig nem mutatkozhat nyilvánosan egy férfival sem. Ez az idő már lejárt, de Tom így sem tudta szó nélkül hagyni, amikor kiderült, Katie és Jamie járnak.