Király Linda édesanyja elárulta, miért rontotta el a lánya annak idején a Himnuszt

Forrás: Király Linda/Instagram -
baki Király Linda Király Gabi Himnusz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Linda édesanyja elárulta, mi történt pontosan azon az ominózus napon, amikor a lánya belebakizott a Himnuszba.

Hosszú évek teltek el kínos bakija óta, Király Lindának azonban a mai napig felemlegetik, hogy annak idején nem tudta végigénekelni a Himnuszt. Az énekesnő édesanyja most tiszta vizet öntött a pohárba, és a Király család életéről szóló könyvben elárulta, mi is történt azon az ominózus napon.

Az volt a terv, hogy Linda az egyórás koncertje után húsz percet pihen, átöltözik, fehér blúzt vesz, és visszamegy a stadion küzdőterére, hogy elénekelje a Himnuszt. Előtte az apjával jól begyakorolták, nem lehetett semmi baj. Ám, amikor a koncert után kifelé tartott a küzdőtérről, a DJ elkapta a könyökét, hogy maradjon! (Meggyőződésem, hogy beépített ember volt.) És közben már fel is konferálta a Himnuszt. Ilyen helyzetekben Linda apja szokott diktálni, de akkor nem volt ott, mert eredetileg úgy tervezték, hogy Linda a húszperces szünet után következik. Amikor Tomi meghallotta, mi történik, természetesen azonnal berohant a küzdőtérre, hogy helyrehozzák a dolgot. (...) Bárkivel beszéltünk, aki ott volt, azt mesélte, hogy szépen elsimult az egész. Egyébként sem hiszem, hogy egy tizennyolc éves, aki tulajdonképpen még gyerek, főleg, ha olyan lámpalázas típus, mint Linda, minden esetben el tudja szavalni Kölcsey versét" – idézi Király Gabriella szavait a Blikk.

Király Lindának váratlanul kellett elénekelnie a Himnuszt Forrás: Király Linda/Instagram
Hosszú Katinka nem Dudás Danival jár: civil férfit szerethttp://www.life.hu/sztarok/20181129-hosszu-katinka-nem-dudas-danival-jar-civil-ferfit-szeret.htmlMindenki azt hitte, Hosszú Katinkát Dudás Dani teszi ennyire boldoggá, de kiderült, hogy egy másik férfi rabolta el a szívét! TV + Sztárok--Várkonyi Andrea őszinte vallomása nővére elvesztéséről és a szakításrólhttp://www.life.hu/sztarok/20181129-varkonyi-andrea-oszinte-vallomasa-novere-elveszteserol-es-a-szakitasrol.htmlElvesztette nővérét, majd átértékelte az életét Várkonyi Andrea, és döntött: elkezdett helyre tenni mindent, ami nem működött körülötte. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoMegírták II. Erzsébet beszédét, amelyet a III. világháború kirobbanásakor mondana elhttp://www.life.hu/sztarok/20181128-megirtak-ii-erzsebet-beszedet-amit-a-iii-vilaghaboru-kirobbanasakor-mondana-el.htmlKiderült, hogy már évtizedekkel ezelőtt elkészült az a beszéd, amelyet II. Erzsébet királynő akkor mondana el, ha kitör a III. világháború. TV + Sztárok--Sophie Wilson-Smith modell videóra vette epilepsziás rohamáthttp://www.life.hu/sztarok/20181128-sophie-wilsonsmith-modell-videora-vette-epilepszias-rohamat.htmlEpilepsziával küzd Sophie Wilson-Smith modell. Rohamait sokszor mások nem veszik észre, egyedül ő érzi, mennyire rosszul van. Most videóra vette egyik ilyen rohamát. TV + SztárokThinkstockElőször szólalt meg a szakítás óta Bochkor Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20181129-eloszor-szolalt-meg-a-szakitas-ota-bochkor-gabor.htmlEgy hónappal a szakítás bejelentése után őszinte interjút adott a Story magazinnak Bochkor Gábor. Azt is elárulta, mi fáj neki legjobban a történtekben. TV + SztárokOrigoA drogfüggő tinisztár, Amanda Bynes felnőtt nőként tért vissza: négy éve tisztahttp://www.life.hu/sztarok/20181128-a-drogfuggo-tinisztar-amanda-bynes-felnott-nokent-tert-vissza-negy-eve-tiszta.htmlAmanda Bynes neve egybeforrt a botrányokkal és drogos ügyeivel, nem véletlenül tűnt el a nyilvánosság elől. Most azonban visszatért, hogy megmutassa, megtalálta a kiutat a pokolból. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.