Az énekesnőről 17 évvel ezelőtt készült erotikus fotósorozat, amivel ma bekerült a világ legszebb pucér női közé. A Playboy 65. születésnapja alkalmából készült különkiadásban Cini előkelő helyet kapott olyan sztárok mellett, mint Kim Basinger, Cindy Crawford vagy éppen Marilyn Monroe. 

Zalatnay Sarolta Playboyban megjelent pucér fotóira akkoriban mindenki kíváncsi volt. Zsákszámra rendelték az újságárusok a magazint, mert úgy vitték, mint a cukrot. Cini élete legjobb üzletét kötötte, pedig sokat tipródott, engedélyezze-e a fotók megjelentetését. Végül úgy döntött, hogy nincs mit szégyellnie, a sikere pedig elképesztő volt. Ma pedig bekerült a 65 legjobb címlaplány közé, a Playboy 65. születésnapja alkalmából készült különkiadásba. 

Zalatnay Sarolta pucér fotója még most is tarolFotó: Margitay Klára/Life.hu

"Persze volt néhány feltételem. Az egyik, hogy nem retusálhatnak, a második pedig, hogy a megjelenésig bármikor meggondolhatom magam, visszaléphetek, cserébe viszont nem kérek egy vasat sem. A fotózás után még hónapokig tipródtam, hogy mitévő legyek, nem tudtam, hogy büszke legyek, vagy inkább szégyelljem a képeket. Őrület, hogy milyen példányszámban fogytak a képeim. Az újságosstandokon szó szerint megállítottak az eladók, hogy mit csináltam, mert zsákszámra rendelik a Playboyt. A megjelenés után még a nyuszis magazin atyja, Hugh Hefner is meghívott a villájába, olyan nagy sikerem volt" - mondta a Borsnak Cini. 

A Playboy különkiadásában többek között Zalatnay Sarolta, Gregor Bernadett, Bódi Sylvi, Voksán Virág, Kelemen Anna, Pirner Alma, Mihalik Enikő és Rubint Réka erotikus fotósorozatát választották be.