Az igazi mesterséget űző férfiak védelmére kelt Bódi Sylvi

Bódi Sylvi gázszerelő foglalkozás mesterség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi egy hosszabb bejegyzést írt a közösségi oldalára, amelyben azt ecseteli, milyen jó lenne, ha több kétkezi munkás lenne az országban.

Bódi Sylvi igencsak meglepte követőit a közösségi oldalra posztolt hosszú monológjával. A szépség kifejtette, nagyon elszomorítja, hogy az országban ennyire kevés jó mesterember van. Mint írja, nem érti, a fiatalok miért nem választanak igazi mesterséget maguknak. Azt írja, számára igenis szexi, ha olyan pasi van az oldalán, aki például meg tudja szerelni a lerobbant autóját. Példaként hozta fel az édesapját, aki víz- és gázszerelőként dolgozik, és nagyon büszke rá.

Házat kell építtetni, tetőt varázsolni a fejünk fölé, vízvezetékeket szerelni, festeni-mázolni, embereket etetni, gyógyítani... Félreértés ne essék, ezzel nem lebecsülni akarom a tanult, értelmiségi vonalon dolgozó embereket, hiszen rájuk is szükség van a társadalomban, hanem a szakemberek fontosságát szeretném kiemelni. Minden tiszteletem és megbecsülésem azoké az embereké, akik kétkezi munkákat végeznek" – írta bejegyzésében.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Én olyan sokra becsülöm azokat az embereket, akik "hagyományos" munkát végeznek!Visszásnak tűnhet mindez az én számból, hiszen én sem vagyok szakácsnő sem varrónő, de bízom benne, hogy az üzenet lényege ettől függetlenül érthető.... Sajnos egyre kevesebben űznek igazi mesterségeket.Egyre több a coach, marketinges, tanácsadó stb, ugyanakkor a fiatalok körében alig hallani olyat, hogy ácsnak, villanyszerelőnek vagy éppen szakácsnak szeretne tanulni.Nyilvánvalóan összefügg ez az itthoni fizetések és karrierlehetőségek korlátaival is.Ám abban az esetben ha kitörne a harmadik világháború vagy beütne valami komolyabb krach, akkor nagyon sokan hadd ne mondjam mijüket törölhetnék ki az ilyen-olyan diplomájukkal vagy mondva csinált szakmájukkal...Azokra a hagyományos mesteremberekre azonban biztosan szükség lenne ilyenkor is!Házat kell épitetni, tetőt varázsolni a fejünk fölé, vízvezetékeket szerelni, festeni-mázolni, embereket etetni, gyógyítani... Félreértés ne essék, ezzel nem lebecsülni akarom a tanult, értelmiségi vonalon dolgozó embereket,hiszen rájuk is szükség van a társadalomban, hanem a szakemberek fontosságat szeretném kiemelni. Minden tiszteletem és megbecsülésem azoké az embereké, akik kétkezi munkákat végeznek.Édesapám víz-gázszerelő, s lelkiismeretesen végzi a szakmáját Debrecenben.Rá is nagyon büszke vagyok! Egyáltalán nem ciki ilyen szakmákat kitanulni, sőt!Szerintem kimondottan szexi, ha a férfi ilyen mesterséget űz!Számomra nagyonis imponáló még akkor is ha a média nem ilyen férfiak mellett ábrázol engem.Nőként azt gondolom sokkal jobban biztonságban érezhetjük magunkat egy olyan férfi mellett, aki tetőt készít a fejünk fölé vagy megszereli a lerobbant autót. Szomorú látni, hogy egyre kevesebb az igazán jó, lelkiismeretes szakember Magyarországon.Ismeröseim is panaszkodnak, hogy alig lehet megbízható festőt, asztalost, kárpitost találni. A nők esetében ugyanúgy kevesen választanak klasszikus női mesterségeket, pedig megbecsülés szempontjából sokkal többet érdemelne egy óvonő, varrónő vagy ápolónő, mint egy műkörmös pl. Arra bíztatnám a fiatalokat, hogy a való világ kétkezi feladait is tanulják meg és ne csak a most trendi szakmák közül válasszanak!

Sylvi Bódi (@sylvibodi) által megosztott bejegyzés,

VV Zsuzsu ajaknyalogatással izgatta fel két villatársát a ValóVilág 9-ben (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181201-vv-zsuzsu-ajaknyalogatassal-izgatta-fel-ket-villatarsat-a-valovilag-9ben-18.htmlÖnkéntelenül is izgalmas perceket okozott Lacikának és Hunornak Zsuzsu a ValóVilág 9 villájában. A lány ajaknyalogatással borzolta a kedélyeket. TV + SztárokOrigoÉlő poliptól lett rosszul Lakatos Márk: kórházba kerülthttp://www.life.hu/sztarok/20181201-elo-poliptol-lett-rosszul-lakatos-mark-korhazba-kerult.htmlLakatos Márk elárulta, egyszer megkóstolta az élő polipot, de nagyon rosszul tette: kórházban kötött ki. TV + SztárokOrigoMegmutatta formás fenekét Vajna Timi húga, Palácsik Lillahttp://www.life.hu/sztarok/20181201-megmutatta-formas-feneket-vajna-timi-huga-palacsik-lilla.htmlPalácsik Lilla megmutatta, hogy hátsója legalább olyan formás, mint nővéréé, Vajna Timié. TV + Sztárok--Exkluzív interjú Kozsóval: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181201-exkluziv-interju-kozsoval.html25 éves lett az Ámokfutók. Az 53 esztendős énekes, a Szomorú szamuráj megéneklője, Kozso egy exkluzív interjút adott a Life.hu-nak. Mesélt új lemezéről, egészségi állapotáról, unokájáról, szerelméről és egy nagy mítoszról is, hogy vajon tud-e még indiánul. TV + SztárokOrigoElmondta a véleményét: Puskás Peti ezt gondolja a ValóVilágrólhttp://www.life.hu/sztarok/20181201-elmondta-a-velemenyet-puskas-peti-ezt-gondolja-a-valovilagrol.htmlNapról napra kamerák elé áll Nádai Anikó és Puskás Peti, hogy vezessék a ValóVilág 9. szériáját. Ám arról keveset tudni, hogy ők mit gondolnak a műsorról és a játékosokról. Most elmondták. TV + Sztárok--Nádai Anikó még mindig retteg az élő bejelentkezésektőlhttp://www.life.hu/sztarok/20181201-nadai-aniko-meg-mindig-retteg-az-elo-bejelentkezesektol.htmlHabár már bőven van rutinja Nádai Anikónak a műsorvezetés terén, még mindig remeg, ha élőben kell bejelentkeznie. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.