Hegesztésnél kipattanó szikra miatt gyulladhatott ki az ATV székháza

Fotó: Koncz Márton - Origo -
ATV hegesztés tűz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Péntek délután gyulladt ki az ATV székháza, az épületet ki kellett üríteni, az adás pedig megszakadt. Kiderült, mi okozhatta a tüzet.

Az ATV székházában hatalmas károk keletkeztek, pénteken ugyanis tűz ütött ki az épületben. Kiürítették a helyszínt, minden élő adás elmaradt. Szerencsére a tűzoltók hamar kiérkeztek, és megfékezték a lángokat, de még így is hatalmas pusztítást végzett a tűz. Az is kiderült, mi okozta.

Péntek délután gyulladt ki az épület Fotó: Koncz Márton - Origo

A Blikk információi szerint egy hegesztésnél kipattant szikrától kapott lángra az épület. A stúdiókban nagy kár keletkezett, főleg a Jakupcsek Plusz és a Világhíradó Newsroom szobájában.

30 évvel ezelőtt ezt a kislányt ölte meg a szombathelyi trafikrablóhttp://www.life.hu/news/20181201-30-evvel-ezelott-ezt-a-kislanyt-olte-meg-a-szombathelyi-trafikrablo.htmlGázpisztollyal lőtte arcon a szombathelyi trafikost K. Aladár, aki 30 évvel ezelőtt megölte a Lenti-Máhomfán élő, 11 éves kislányt. Anita megkínzott testét egy patakban találták meg. News--Szoptatós pókfajt fedeztek fel, tejszerű dologgal táplálják utódaikathttp://www.life.hu/news/20181201-szoptatos-pokfajt-fedeztek-fel-tejszeru-dologgal-taplaljak-utodaikat.htmlA legtöbben úgy tudják, hogy az anyatejes táplálás csak az emlősök kiváltsága. Azonban most egy kutatócsoport felfedezte a Tajvanon élő ugrópókot, amely anyatejszerű anyaggal táplálja utódait. News--A temetése előtti mosdatáson tért magához a 95 éves férfihttp://www.life.hu/news/20181201-a-temetese-elotti-mosdatason-tert-magahoz-a-95-eves-ferfi.htmlHalottnak nyilvánítottak egy 95 éves indiai férfit, ő azonban a temetés előtti mosdatáson magához tért. NewsOrigoMeghalt George H. W. Bushhttp://www.life.hu/news/20181201-meghalt-george-hw-bush-volt-amerikai-elnok.htmlMeghalt pénteken késő este George H. W. Bush volt amerikai elnök hivatalos bejelentések szerint. Kilencvennégy éves volt. News--Mínusz 10 fokra hűlhet a levegő december első hétvégéjénhttp://www.life.hu/news/20181130-minusz-10-fokra-hulhet-a-levego-december-elso-hetvegejen-idojaras.htmlA hétvégén marad a hideg, helyenként mínusz 10 foknál is hidegebb lehet, kisebb havazás előfordulhat - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos előrejelzéséből. NewsThinkstockGyanúsítottak lettek az ablakon kizuhant kistarcsai kislány szüleihttp://www.life.hu/news/20181130-gyanusitottak-lettek-az-ablakon-kizuhant-kistarcsai-kislany-szulei.htmlA család negyedik emeleti albérletéből zuhant ki a kistarcsai kislány, A. Panni. A szülőket most gondatlan veszélyeztetés miatt vonhatják felelősségre. NewsAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.