Nem nyomoznak tovább Novozánszki Fanni után, tudták meg a szülők. Elméletek vannak arra, mi történhetett, a holttest hiányzik. 

"A szülők értesülése szerint már nem nyomoznak Fanni után, heteken belül lezárják az aktáját. A rendőrség a mai napig azt tartja a legvalószínűbbnek, hogy a lány holttestét vízbe dobták, és az áradó Duna viszonylag gyorsan országhatáron túlra sodorta, ezért nem találták meg" - mondta el a Novozánszki család ügyvédje, dr. Lichy József a Borsnak

Forrás: --

A gyászoló édesanyát, Katalint a rendőrségre férje, Fanni édesapja is elkísérte, aki eddig a háttérbe húzódva, csendben várta a nyomozás eredményét. "Eddig inkább az anyuka volt az aktívabb, de a hír után az apuka, aki eddig csendben tűrte a fájdalmat, közölte velem, hogy biztosan jelen lesz a tárgyaláson, mert a gyanúsított szemébe akar nézni" – mondta dr. Lichy a lapnak. 

"Ruhák, cipők, minden be volt csomagolva egy bőröndbe Fanni lakásán, amit a gyanúsított szintén magával vitt, majd Siófokon kitette egy kuka mellé a csomagot. Ezt a nyomozási eredményt tényként közölték a szülőkkel, így gyanítom, köztéri kamerafelvétel bizonyítja" - értesült a család ügyvédje. A nyomozók azt is minden kétséget kizáróan közölték a szülőkkel, hogy a gyanúsított másnap visszatért lányuk albérletébe, mi több, kulccsal nyitotta ki Fanni lakásának ajtaját. Az ügyvéd szerint nyilvánvalóan B. László a nyomok eltüntetése miatt térhetett vissza a tetthelyre. "Nagyon remélem, hogy mindezek fényében egyértelműen emberölés lesz a vádemelésben" – jelentette ki.