Balázs Klári évekig titkolta édesanyja előtt bátyja halálát

Forrás: Mokka -
édesanya halál Balázs Klári testvér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évekig elhallgatta édesanyja elől a bátyja halálát Balázs Klári.

Balázs Klári tíz évvel ezelőtt vesztette el a bátyját, ezt a hírt azonban eltitkolta édesanyja elől. Anna néni ugyanis utolsó éveiben depresszióval küzdött, és a lánya jól tudta, hogy ezzel csak felzaklatná őt. Az asszony három év múlva hunyt el, és az énekesnő a mai napig nem bánta meg, hogy nem beszélt az édesanyjának a bátyja haláláról.

Tíz évvel ezelőtt veszítettem el a bátyám, ami nagy tragédia volt a család életében. Hatan voltunk testvérek, ő volt a legidősebb, anyukám elsőszülött gyermeke. A mama ebben az időben már rég nálunk élt, olykor időskori depresszió gyötörte, és úgy éreztem, rontana az állapotán, ha elmondanám neki a hírt. Egy anyának elveszíteni a gyermekét feldolgozhatatlan kín, én pedig nem akartam az anyukámat kitenni ennek, biztos voltam benne, hogy nagyon letörné, nem akartam, hogy emiatt ő is elmenjen, így soha nem mondtam meg neki, hogy a bátyám meghalt. Úgy gondoltam, hogy a tényeken nem tudunk változtatni, a testvérem sajnos elment, a mama pedig belehalhatott volna a bánatba. Ritkán találkoztak és beszéltek, így amikor rákérdezett, hogy mi van vele, bevallom, hazudtam. Igyekeztem kikerülni a kérdésre a választ, vagy csak eltereltem a témát. Kegyes hazugság volt, és ma sem bánom" – nyilatkozta a Ripostnak.

Balázs Klári eltitkolta a bátyja halálhírét édesanyja elől Forrás: Mokka
Évtizedes hallgatást tört meg Katalin anyja, Carole Middletonhttp://www.life.hu/sztarok/20181204-evtizedes-hallgatas-tort-meg-katalin-anyja.htmlKatalin édesanyja még soha nem adott interjút, ám most megszólalt: az időzítés kiváltképp érdekes! TV + Sztárok--Stohl András nem jegyezte el a barátnőjét: átverés volthttp://www.life.hu/sztarok/20181204-stohl-andras-nem-jegyezte-el-baratnojet-atveres-volt.htmlMajka Instagram-oldalán sokkolta a rajongóit Stohl András eljegyzésének hírével, de mint kiderült, csak vicc volt. TV + SztárokOrigoA Dal 2019: Kállay-Saunders újra versenyezhttp://www.life.hu/sztarok/20181204-a-dal-2019-kallaysaunders-ujra-versenyez-the-middletonz.htmlÓriási sikerrel járta meg a koppenhágai Eurovíziót Kállay-Saunders, aki most ismét nekivág A Dal című műsornak. Igaz, most új formációban, nem egyedül tervezi képviselni Magyarországot Izraelben. András elmondta, miért pórbálkozik újra.TV + Sztárok--Martin Solveig szerette volna, ha twerkel Ada Hegerberg, az első női aranylabdáshttp://www.life.hu/sztarok/20181204-martin-solveig-szerette-volna-ha-twerkel-ada-hegerberg-az-elso-noi-aranylabdas.htmlAda Hegerberg az első aranylabdás női focista lett, de örömét Martin Solveig egyetlen kérdéssel megsemmisítette. TV + Sztárok--Ilyen lesz Siklósi Örs esküvőjehttp://www.life.hu/sztarok/20181204-ilyen-lesz-siklosi-ors-eskuvoje.htmlA 2018-as Eurovízión az AWS zenekar képviselte Magyarországot metál zenével. Az énekes, Siklósi Örs a nyáron kérte meg barátnője kezét. Most elmondta, hogyan tervezik az igazi metál esküvőt, amit jövő év májusában fognak tartani.TV + SztárokThinkstockÁllítólag Curtis elhagyta az autóbaleset helyszínéthttp://www.life.hu/sztarok/20181203-allitolag-curtis-elhagyta-az-autobaleset-helyszinet.htmlCurtis és a menyasszonya a hétvégén szenvedtek autóbalesetet, és állítólag a rapper elsietett a baleset helyszínéről. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.