Radics Gigi megdöbbentő döntést hozott szombaton az X-Faktorban: nem engedte tovább saját mentoráltját. Taka kiesett a versenyből, az énekesnő pedig magára haragította a rajongókat. 

A szombati X-Faktorban meglepő döntést hozott Gigi: a saját versenyzője, vagyis Taka ellen szavazott. A daloló doktor így veszélyzónába került, végük a nézők sem mentették meg a kieséstől. Gigire hatalmas gyűlölet árad azóta, a kommentelők csalódtak benne. „Áruló" – írta az egyikük. „Óriásit csalódtam benned, Gigi" – írta egy másik kommentelő, és még megszámlálhatatlanul sokan.

Gigi nem adott széket a saját versenyzőjénekForrás: RTL Klub

„Amikor elvállaltam az X-Faktort, tisztában voltam vele, benne van a pakliban, hogy bántanak majd. A döntésem óta megosztó személyiség vagyok. Soha nem utáltak még enynyien, de nem érdekelnek a kommentelők, lepereg rólam a gyűlölködés. Közel tíz éve vagyok a pályán, megszoktam már, hogy bántanak, nem érdekel. Nem olvasok kommenteket, egy percig sem érzem magam rosszul a döntésem miatt. Taka nem haragszik rám, és egyedül ez fontos. Nem azért sült el rosszul a produkció, mert nem dolgoztunk jól, vagy nem készültünk fel megfelelően, hanem mert így hozta az élet... Túlizgulta. Sajnáltam, hogy számára véget ért a verseny, de igazságosnak kellett lennem. Ha azt mondtam volna neki a nem jól sikerült produkció után, hogy üljön le, akkor az én szakmaiságom kérdőjeleződött volna meg.  Ha én igennel voksolok kötelességből, akkor sem kapott volna széket a többi mentortól, és nem jut tovább egyenes ágon a következő show-ba" – mondta a Blikknek Gigi. Mentoráltja pedig nem haragszik rá.