Terri Irwin szerelem Steve Irwin Russel Crowe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régóta pletykálják, hogy Steve Irwin özvegye és Russel Crowe között van valami, most Terri egyértelmű választ adott a felvetésre. Vagy mégsem?

Steve Irwin természettudós özvegyének rengetegszer nekiszegezték már azt a kérdést, hogy mi van közte és Russel Crowe között, ezúttal azonban olyan választ kaptak, amire nem számítottak: „Kétségbeesetten és teljesen szerelmes vagyok."

Terri Irwin, a híres krokodilvadász özvegye Forrás: AFP/2018 Getty Images/Monica Schipper

Terri Irwin mindezt egy televíziós műsorban mondta, ám pár másodperccel később már mosoly terült szét a nő arcán, ami világossá tette, hogy csupán viccelt azzal, hogy közte és Russel Crowe között van bármi is. Leszögezte, hogy csak nagyon jó barátok, szeretik egymást, de nincsenek romantikus kapcsolatban - írja a Daily Mail.

ValóVilág 9: VV Reni intim részletekbe menően elmondta, mi történt közte és VV Csoki között (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181204-vv-reni-intim-reszletekbe-menoen-elmondta-mi-tortent-kozte-es-vv-csoki-kozott-18.htmlEgy ide már alakul a románc a ValóVilág 9 villájában Reni és Csoki között. Reni azonban azzal a szándékkal érkezett a villába, hogy nem létesít szexuális kapcsolatot senkivel, ám most úgy tűnik, hogy ez nem sikerült neki. Mindenesetre, elég részletesen ecsetelte Gregnek és Zsuzsunak, hogy mi történt köztük. TV + SztárokOrigoBalázs Klári évekig titkolta édesanyja előtt bátyja haláláthttp://www.life.hu/sztarok/20181204-balazs-klari-evekig-titkolta-edesanyja-elott-batyja-halalat.htmlÉvekig elhallgatta édesanyja elől a bátyja halálát Balázs Klári. TV + SztárokOrigoPalvin Barbi a mellbimbóját is megvillantotta legújabb szexi fotójánhttp://www.life.hu/sztarok/20181204-palvin-barbi-mellbimbojat-is-megvillantotta-legujabb-szexi-fotojan.htmlLegutóbb a Victoria's Secret divatbemutatóján láthatták a rajongók fehérneműben Palvin Barbara magyar modellt. Most pedig egy fotózásról posztolt képet a közösségi oldalára, amelyen szintén egy nagyon szexi szerelésben látható. TV + Sztárok--Meghan Markle szépanyja cselédként dolgozott a brit királyi családnálhttp://www.life.hu/sztarok/20181204-meghan-markle-szepanyja-cseledkent-dolgozott-a-brit-kiralyi-csaladnal.htmlKiderült: Meghan Markle szépanyja cselédként dolgozott a királyi családnál. TV + Sztárok--Évtizedes hallgatást tört meg Katalin anyja, Carole Middletonhttp://www.life.hu/sztarok/20181204-evtizedes-hallgatas-tort-meg-katalin-anyja.htmlKatalin édesanyja még soha nem adott interjút, ám most megszólalt: az időzítés kiváltképp érdekes! TV + Sztárok--Stohl András nem jegyezte el a barátnőjét: átverés volthttp://www.life.hu/sztarok/20181204-stohl-andras-nem-jegyezte-el-baratnojet-atveres-volt.htmlMajka Instagram-oldalán sokkolta a rajongóit Stohl András eljegyzésének hírével, de mint kiderült, csak vicc volt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.