Meghan Markle szépanyja cselédként dolgozott a brit királyi családnál

Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Chris Jackson -
rokonság királyi család Meghan Markle család szépanya
Kiderült: Meghan Markle szépanyja cselédként dolgozott a királyi családnál.

Meghan Markle még csak pár hónapja házasodott be a brit királyi családba, de most kiderült, kapcsolata a famíliával évtizedekkel ezelőttre nyúlik vissza. A The Sun azt írja, hogy a hercegné szépanyja 160 évvel ezelőtt cselédként dolgozott a windsori kastélyban.

Minderre úgy derült fény, hogy megjelent egy könyv, amelyben név szerint fel vannak sorolva a kastélyban dolgozók. Ebben említik a szakácsnőt, M. Birdöt, aki szinte biztos, hogy Meghan szépanyja, Mary Bird, ő ugyanis ebben az időszakban pont Angliában élt.

Mary egy ír cipőkészítőhöz, Thomas Birdhöz ment férjhez. Két gyermekük született, és miután a férfi meghalt, a nő Kanadába költözött.

Meghan Markle szépanyja még cselédként dolgozott Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Chris Jackson
A Dal 2019: Kállay-Saunders újra versenyezhttp://www.life.hu/sztarok/20181204-a-dal-2019-kallaysaunders-ujra-versenyez-the-middletonz.htmlÓriási sikerrel járta meg a koppenhágai Eurovíziót Kállay-Saunders, aki most ismét nekivág A Dal című műsornak. Igaz, most új formációban, nem egyedül tervezi képviselni Magyarországot Izraelben. András elmondta, miért pórbálkozik újra.TV + Sztárok--Ilyen lesz Siklósi Örs esküvőjehttp://www.life.hu/sztarok/20181204-ilyen-lesz-siklosi-ors-eskuvoje.htmlA 2018-as Eurovízión az AWS zenekar képviselte Magyarországot metál zenével. Az énekes, Siklósi Örs a nyáron kérte meg barátnője kezét. Most elmondta, hogyan tervezik az igazi metál esküvőt, amit jövő év májusában fognak tartani.TV + SztárokThinkstockValóVilág 9: összeomlott a kamerák előtt VV Ginu - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181204-osszeomlott-a-kamerak-elott-vv-ginu.htmlVV Ginu kiesése előtt borult ki: elárulta, már megbánta, hogy lefeküdt Csokival, és nem tudja, hogyan fog odakint a párja szemébe nézni. TV + SztárokOrigoA budapesti világbajnokság után vissza akart vonulni Verrasztó Evelynhttp://www.life.hu/sztarok/20181204-a-budapesti-vilagbajnoksag-utan-vissza-akart-vonulni-verraszto-evelyn.htmlVerrasztó Evelyn elárulta, a budapesti világbajnokság után vissza akart vonulni, de nem tehette. Még szeretne bizonyítani. TV + SztárokOrigoAurelio eljegyezte barátnőjét, Dominikáthttp://www.life.hu/sztarok/20181204-aurelio-eljegyezte-baratnojet-dominikat.htmlAurelio tud még meglepetéseket okozni: A legbátrabb páros című műsor forgatása alatt megkérte barátnője kezét! TV + SztárokOrigoÍme, az öt leggazdagabb színész: Tom Hankstől Johnny Deppighttp://www.life.hu/sztarok/20181203-ime-az-ot-leggazdagabb-szinesz-tom-hankstol-johnny-deppig.htmlAz igazán nagyszabású filmek és sorozatok nemcsak szórakoztatnak, de nagyon sok pénzzel gazdagítják a bennük szereplő színészeket. Talán el sem tudjuk képzelni, a legnagyobb szerepeik hány nullát írtak a sztárok bankszámláján lévő összeg végére. A férfi színészek között a legsikeresebb Jerry Seinfeld, aki producerként és íróként is dolgozott a legjobban jövedelmező sorozatában. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.