Az eltűnt villanyszerelők rokonai transzparensekkel jelentek meg É. Imre tárgyalásán

Forrás: RTL Klub -
É. Imre tárgyalás letartóztatás transzparens villanyszerelő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szívszorító feliratokkal teleírt transzparensekkel jelentek meg az eltűnt villanyszerelők, Mácsik Zoltán és Orlik Vilmos rokonai É. Imre tárgyalásán. A gyanúsított letartóztatásának meghosszabbításáról tárgyaltak volna, ám a tárgyalást el kellett napolni. 

A Győri Járásbíróságon drámai jelenetek játszódtak le szerda reggel, amikor az eltűnt villanyszerelők ügyében gyanúsított É. Imrét várták a két áldozat, Mácsik Zoltán és Orlik Vilmos rokonai – írja a Bors.

A rokonok szívszorító transzparenseket készítettek, szerettek volna a gyanúsított szemébe nézni. Mint ismeretes: É. Imrét gyanúsítják a két eltűnt villanyszerelő ügyében. Nemrégiben újabb bizonyíték került elő. Orlik Vilmos autóját É. Imre egyik rokonánál találták meg.

Mácsik Zoltán, az egyik villanyszerelő, akinek ügye É. Imréhez köthető Forrás: RTL Klub

A gyanúsítottat nem a szokásos útvonalon vezették a tárgyalóterembe, a hozzátartozókat pedig a bíróság aulájába sem engedték be, így nem találkozhattak egymással.

A bíróságon É. Imre letartózatásának meghosszabbításáról tárgyaltak volna, ám ügyvédje, dr. Bagó Ottó csak a tárgyalás előtti percekben kapta meg a több száz oldalas nyomozati anyagot. A tárgyalást így el kellett napolni.

Az áldozat, Szögi Lajos családja kaphatja meg az olaszliszkai H. Dezső millióithttp://www.life.hu/news/20181205-az-aldozat-szogi-lajos-csaladja-kaphatja-meg-az-olaszliszkai-h-dezso-millioit.htmlÖtmilliós sérelemdíjat ítélt meg a bíróság H. Dezsőnek, az olaszliszkai lincselés egyik elkövetőjének. Most úgy tűnik, hogy az összeget az áldozat, Szögi Lajos családja kaphatja meg. News--Hatalmas testével ölte meg barátját a 133 kilós nő: a férfi megfulladt a súlya alatthttp://www.life.hu/news/20181205-hatalmas-testevel-olte-meg-baratjat-a-133-kilos-no-a-ferfi-megfulladt-a-sulya-alatt.htmlA 44 éves Windi Thomas testével, pontosabban hájával fojtotta meg barátját: a veszekedésük annyira eldurvult, hogy a nő 133 kilós testét használta fegyverként 57 kilós barátja ellen. NewsOrigoYagya Bahadur Katuwal, a nepáli buszsofőr, aki meg tudja nyalni a homlokáthttp://www.life.hu/news/20181204-yagya-bahadur-katuwal-a-nepali-buszsofor-aki-meg-tudja-nyalni-a-homlokat.htmlYagya Bahadur Katuwal egy nepáli buszsofőr, aki meglehetősen különös képességgel rendelkezik: meg tudja nyalni a homlokát. NewsOrigoHatalmas péniszt formáltak karácsonyi égősorból egy ház oldalára a brit diákokhttp://www.life.hu/news/20181204-hatalmas-peniszt-formaltak-egosorbol-a-haz-oldalara-a-brit-diakok.htmlHatalmas pénisz díszeleg karácsonyi díszkivilágításként egy brit város egyik házán. A helyieket nagyon felháborította a diákcsíny. NewsOrigoHibernálnak, majd forró vízzel élesztenek újra egy halat: videóhttp://www.life.hu/news/20181204-hibernalnak-majd-forro-vizzel-elesztenek-ujra-egy-halat-video.htmlBejárta az internetet az a videó, amelyen egy halat élve lefagyasztanak, majd nem sokkal később forró vízbe helyezik, hogy feléledjen. Minden bizonnyal ez egy új módszer a frissen tartásra, ám kérdés, hogy mennyi állatbarát ez a módszer? News--Egészségpénztárba fizetni kifejezetten jó befektetéshttp://www.life.hu/news/hirdetes/20181204-befektetes.htmlAz év végén nemcsak a karácsonyi előkészületekre érdemes figyelmet fordítani, hanem a pénzügyekre is, ezen belül az öngondoskodásra. Bár a pénztári juttatások adóztatása jelentősen átalakul jövőre, az nem változott, hogy a pénztártag adókedvezményt vehet igénybe saját befizetései után. Jövőre saját befizetésnek minősül a munkaadói juttatás is – hiszen a pénztártag bérként adózik majd utána –, vagyis arra is érvényes lesz az adókedvezmény.Hirdetés

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.