Szívszorító feliratokkal teleírt transzparensekkel jelentek meg az eltűnt villanyszerelők, Mácsik Zoltán és Orlik Vilmos rokonai É. Imre tárgyalásán. A gyanúsított letartóztatásának meghosszabbításáról tárgyaltak volna, ám a tárgyalást el kellett napolni. 

A Győri Járásbíróságon drámai jelenetek játszódtak le szerda reggel, amikor az eltűnt villanyszerelők ügyében gyanúsított É. Imrét várták a két áldozat, Mácsik Zoltán és Orlik Vilmos rokonai – írja a Bors

A rokonok szívszorító transzparenseket készítettek, szerettek volna a gyanúsított szemébe nézni. Mint ismeretes: É. Imrét gyanúsítják a két eltűnt villanyszerelő ügyében. Nemrégiben újabb bizonyíték került elő. Orlik Vilmos autóját É. Imre egyik rokonánál találták meg

Mácsik Zoltán, az egyik villanyszerelő, akinek ügye É. Imréhez köthetőForrás: RTL Klub

A gyanúsítottat nem a szokásos útvonalon vezették a tárgyalóterembe, a hozzátartozókat pedig a bíróság aulájába sem engedték be, így nem találkozhattak egymással. 

A bíróságon É. Imre letartózatásának meghosszabbításáról tárgyaltak volna, ám ügyvédje, dr. Bagó Ottó csak a tárgyalás előtti percekben kapta meg a több száz oldalas nyomozati anyagot. A tárgyalást így el kellett napolni.