Miley Cyrust kirabolták

Forrás: WireImage/2018 Steve Granitz/Steve Granitz -
Miley Cyrus Chris Hemsworth rablás kár gitár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kirabolták Miley Cyrust: a betörők az énekesnő méregdrága gitárjait vitték el.

Nemrég számoltunk be arról, hogy porig égett Miley Cyrus és Chris Hemsworth otthona a kaliforniai erdőtűzben, most pedig újabb csapás érte az énekesnőt. A TMZ azt írja, Miley-nak van egy raktára, amelyben a hangszereit tárolja és ide törtek be a napokban.

A betörők állítólag a gitárjait vitték el, a kár pedig jelentős, közel 2,8 millió forint.

Miley Cyrusnak mostanában nincs szerencséje Forrás: WireImage/2018 Steve Granitz/Steve Granitz
Együtt sétált az elvált Ben Affleck és Jennifer Garnerhttp://www.life.hu/sztarok/20181205-egyutt-setalt-az-elvalt-ben-affleck-es-jennifer-garner.htmlNem titok, hogy Ben Affleck és Jennifer Garner a válásuk után is tartják a kapcsolatot, hiszen közös gyerekeiket igyekeznek egyetértésben nevelni. Most együtt látták sétálni a családot. Vajon újra alakul a románc közöttük? TV + SztárokAFPSztárok, akik arról híresek, hogy nem csinálnak semmit: Paris Hiltontól Kevin Federline-ighttp://www.life.hu/sztarok/20181205-sztarok-akik-arrol-hiresek-hogy-nem-csinalnak-semmit-paris-hiltontol-kevin-federline-ig.htmlA kezdetek kezdetén még azért vált híressé valaki, mert valami maradandót, figyelemre méltót tett le az asztalra: gyönyörűen énekelt, lebilincselő alakítást nyújtott egy filmben, vagy egyéb kivételes tehetsége volt, ami miatt felfigyeltek rá az emberek. Ma már azonban nem kell feltétlenül értékes dolgot tenni azért, hogy valaki híres, vagy inkább hírhedt legyen. Akadnak bőven olyan celebek, akik éppen arról híresek, hogy különösebben semmit nem csinálnak. TV + SztárokOrigoKatalint és Vilmost hógolyóval dobálták meg: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181205-katalint-es-vilmost-hogolyoval-dobaltak-meg.htmlKatalint és Vilmost hógolyóval dobálták meg a Mikulás-ünnepségen. TV + Sztárok--Két hónappal ezelőtt szült Pippa Middleton, így néz ki mosthttp://www.life.hu/sztarok/20181205-ket-honappal-ezelott-szult-pippa-middleton-igy-nez-ki-most.htmlMég októberben hozta világra első gyermekét Katalin hercegné testvére, Pippa Middleton. Az újdonsült édesanya sugárzik a boldogságtól legújabb fotóján. TV + Sztárok--A Dal 2019: az X-Faktor felfedezettje, az USNK is nekivág a versenynekhttp://www.life.hu/sztarok/20181205-a-dal-2019-az-x-faktor-felfedezettje-az-usnk-is-nekivag-a-versenynek.htmlAkár X-Faktorosok is képviselhetik Magyarországot az izraeli Eurovízión, ugyanis ByeAlex mentorált csapata, az USNK is bejutott A Dal 30 fős mezőnyébe. A fiatalok most interjút adtak a Life.hu-nak és beszéltek többek között arról is, miért indította elő őket a versenyen a mentoruk, hiszen a Kedvesem előadója korábban többször is cikinek nevezte a dalfesztivált. TV + SztárokOrigoSoma megpofozta Nádai Anikót A konyhafőnök VIP – A séfek csatájábanhttp://www.life.hu/sztarok/20181205-soma-megpofozta-nadai-anikot-a-konyhafonok-vip-a-sefek-csatajaban.htmlElragadták az indulatai Soma Mamagésát A konyhafőnök VIP – A séfek csatája című műsorban. Megpofozta csapattársát, Nádai Anikót, aki másként akarta az előnyüket kihasználni, mint ő. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.