VV Ginu apja nem áll szóba a lányával, amiért a villában élőben szexelt

Forrás: RTL Klub -
Való Világ 9 szex család VV Ginu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Ginu esett ki a Csokival való párbajban. Miután kijött a villából, állítása szerint édesapján kívül mindenkivel sikerült rendeznie a viszonyát.

VV Ginu édesapja teljesen kiborult, amiért lánya mindenki szeme láttára alig pár nappal a beköltözés után szexelt a villában. A férfi még a közösségi oldalakról is törölte magát.

VV Ginu Forrás: RTL Klub

„Megromlott a viszonyom apámmal, de szeretném megbeszélni vele a dolgokat. Egyelőre arra várok, hogy ő keressen meg, de majd meglátjuk. Anyától tudom, hogy most ki van bukva a szereplésem miatt, még a Facebookját is törölte. Emellett is számos rossz dolog ért, ezért mentem be a villába, hogy kicsit új erőre kapjak, de kijőve úgy érzem, képes leszek mindent irányítani magam körül” – mesélte a Blikknek a lány, aki elárulta, szerelme megbocsátotta neki a villaszexet.

Ábel Anita nem kímélte Bochkor Gábort: a szingli sztár a NŐComment adásában osztotta ki a szintén szinglivé vált rádiósthttp://www.life.hu/sztarok/20181205-abel-anita-nem-kimelte-bochkor-gabort-a-szingli-sztar-a-nocomment-adasaban-osztotta-ki-a-szinten.htmlA NőComment című beszélgetős műsorban Bochkor Gábor volt Ábel Anita, Dobó Kata és Osvárt Andrea vendége. A műsor felvétele még azelőtt készült, mielőtt a rádiós elárulta volna, szakított Várkonyi Andival. Ám így is kapott hideget-meleget.TV + SztárokOrigoAurélio és szerelme, Dominika estek ki A legbátrabb páros című műsorából: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181205-aurelio-es-szerelme-dominika-estek-ki-a-legbatrabb-paros-cimu-musorabol-video.htmlA Legbátrabb páros című sztárvetélkedő legújabb kiesője Aurelio és Dominika, akiket Weisz Fanniék egy ügyességpróbával küldtek haza. TV + SztárokOrigoLindsay Lohan szexi Hófehérkeként látható a Paper magazin címlapjánhttp://www.life.hu/sztarok/20181204-lindsay-lohan-szexi-hofeherkekent-lathato-a-paper-magazin-cimlapjan.htmlA botrányhősnő ezúttal sem a szolid oldalát mutatta meg: a Paper magazin címlapján pózol dögös Hófehérkeként. TV + Sztárok--Balázs Klári évekig titkolta édesanyja előtt bátyja haláláthttp://www.life.hu/sztarok/20181204-balazs-klari-evekig-titkolta-edesanyja-elott-batyja-halalat.htmlÉvekig elhallgatta édesanyja elől a bátyja halálát Balázs Klári. TV + SztárokOrigoA budapesti világbajnokság után vissza akart vonulni Verrasztó Evelynhttp://www.life.hu/sztarok/20181204-a-budapesti-vilagbajnoksag-utan-vissza-akart-vonulni-verraszto-evelyn.htmlVerrasztó Evelyn elárulta, a budapesti világbajnokság után vissza akart vonulni, de nem tehette. Még szeretne bizonyítani. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: összeomlott a kamerák előtt VV Ginu - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181204-osszeomlott-a-kamerak-elott-vv-ginu.htmlVV Ginu kiesése előtt borult ki: elárulta, már megbánta, hogy lefeküdt Csokival, és nem tudja, hogyan fog odakint a párja szemébe nézni. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.