A nyíregyházi késelős gyilkos nemrég hárommilliót nyert egy vetélkedőn

Forrás: Thinkstock -
gyilkosság nyeremény Nyíregyháza késelés vetélkedő sikkasztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült: nemrég milliókat nyert egy tévés vetélkedőben a nyíregyházi gyilkos.

Pár napja rázta meg a hír Nyíregyházát: a városban megkéseltek egy eladónőt, majd az elkövető autójának csomagtartójában egy holttestet is felfedeztek.

Most újabb megdöbbentő részlet derült ki a férfiról: nemrég hárommillió forintot nyert egy tévés vetélkedőn.

Irigyelték őt, amiért annyi pénzt nyert a tévében! Ilyenre azért ritkán van példa. Biztos elszórta a nyereményt, pedig hárommillió forint nem kevés pénz! Ránézésre egyébként rendezett körülmények között élt" – nyilatkozta a Blikknek egy ismerős.

A kép csak illusztráció Forrás: Thinkstock

A lap azt írja, K. Antal közgazdász végzettségű, főkönyvelőként dolgozott, de sikkasztás miatt kirúgták a korábbi munkahelyéről. Állítólag súlyos anyagi gondokkal küzdött, hiába adta el mindenét, hogy pénzhez jusson, képtelen volt kimászni a gödörből.

Öngyilkos lett a BBC népszerű rádiósa, Vicki Archerhttp://www.life.hu/news/20181206-ongyilkos-lett-a-bbc-nepszeru-radiosa-vicki-archer.htmlVicki Archer, a BBC Shropshire sztárja egyszer csak kisétált a rádióstúdióból adás közben. Pár órával később holtan találtak rá.NewsOrigoSellőként él 20 éve ez az indiai nőhttp://www.life.hu/news/20181205-sellokent-el-20-eve-ez-az-indiai-no.htmlKét évtizede egy tóban él egy indiai nő. Egy ritka betegség miatt kényszerült erre. NewsOrigoAz eltűnt villanyszerelők rokonai transzparensekkel jelentek meg É. Imre tárgyalásánhttp://www.life.hu/news/20181205-az-eltunt-villanyszerelok-rokonai-transzparensekkel-jelentek-meg-e-imre-targyalasan.htmlSzívszorító feliratokkal teleírt transzparensekkel jelentek meg az eltűnt villanyszerelők, Mácsik Zoltán és Orlik Vilmos rokonai É. Imre tárgyalásán. A gyanúsított letartóztatásának meghosszabbításáról tárgyaltak volna, ám a tárgyalást el kellett napolni. NewsOrigoBudapesten végeztetett plasztikai műtétet a brit nő, belehalthttp://www.life.hu/news/20181205-budapesten-vegeztetett-plasztikai-mutetet-a-brit-no-belehalt.htmlA kétgyermekes brit anyuka a plasztikai műtét után rosszul lett, majd belehalt az operációt követő komplikációba. NewsOrigoAz áldozat, Szögi Lajos családja kaphatja meg az olaszliszkai H. Dezső millióithttp://www.life.hu/news/20181205-az-aldozat-szogi-lajos-csaladja-kaphatja-meg-az-olaszliszkai-h-dezso-millioit.htmlÖtmilliós sérelemdíjat ítélt meg a bíróság H. Dezsőnek, az olaszliszkai lincselés egyik elkövetőjének. Most úgy tűnik, hogy az összeget az áldozat, Szögi Lajos családja kaphatja meg. News--Halálra fagyott az orosz Lokomotiv FC 18 éves játékosa, Alekszej Lomakinhttp://www.life.hu/news/20181205-halalra-fagyott-az-orosz-lokomotiv-fc-18-eves-jatekosa-alekszej-lomakin.htmlAz orosz Lokomotiv FC 18 éves játékosát halálra fagyva találták meg a Gorodnya folyó partján. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.