Gregor Bernadett vallomása: így érzi magát a válása után

Forrás: Csudai Sándor - Origo -
Gregor Bernadett válás vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár hónapja bombaként robbant a hír, hogy Gregor Bernadett ismét válik, tönkrement a Szarvas Attila színésszel kötött házassága. A 46 éves színésznő most a Blikknek arról vallott, hogy érzi magát ismét egyedül.

"Az, hogy kik és milyenek a szüleink, milyenek a gyerekeink, adott dolog, nem lehet rajta változtatni. De arról, hogy az életemet kivel osztom meg, és az a kapcsolat milyen minőségű, én hozok döntést. Én inkább élek egyedül kiegyensúlyozottan, mint hogy ne szeressek hazamenni valahova. Jól vagyok a bőrömben. Azt érzem, Gregor Berni így egy kerek egész. Nincs hiányérzet az életemben. A körülöttem élőknek ezt nem mindig könnyű elfogadni, de nekem nagyon fontos, hogy én független vagyok mindentől és mindenkitől. Egyedül a függetlenségtől vagyok függő, de ennek köszönhetően soha nem történt velem olyan az életemben, hogy benne kellett volna maradjak egy rossz élethelyzetben, mert függök valakitől. Korábban azt gondoltam, kell valami vágy, álom, hogy az embert hajtsa tovább. Fiatalként elképzeli az ember, hogy férjhez megy, szül egy gyereket huszonévesen, még egyet harmincasként, majd él boldogan. Aztán nem úgy alakul, és sokan ezen kiborulnak, pedig ezzel is élni kell tudni. Sőt, meg kell tanulni szeretni a kialakult helyzetet. Ezért én most arra sem akarok gondolni, hogy mi lesz márciusban, minden napot ki akarok élvezni. Szeretni akarom, ami éppen van. Ha ez a reggeli készítése a fiamnak vagy a kutyák sétáltatása az esőben, hidegben, akkor az. Szeretem az életemet" - árulta el a lapnak Gregor Berni.

Gregor Bernadett élvezi az egyedüllétet Forrás: Csudai Sándor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.